Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mieszek dźwigni zmiany biegów

Featured Replies

Napisano

Koledzy jako że oryginalny mieszek się rozpruł przyszedł czas na wymianę - jako że staram się nie kupować pierwszej lepszej rzeczy wybrałem skórzany (grubszy) czyli w zamyśle lepszy. Przy montażu problem- grubość materiału plus nakładające się szwy na rance powodują że zatrzaski z ramki wypadają. Generalnie padlina. Ktoś poradził sobie z tym w jakiś sprytny sposób czy pozostaje mi zakup zwykłego "cienkiego" mieszka ze skaju?

Napisano

> Koledzy jako że oryginalny mieszek się rozpruł przyszedł czas na wymianę - jako że staram się nie

> kupować pierwszej lepszej rzeczy wybrałem skórzany (grubszy) czyli w zamyśle lepszy. Przy

> montażu problem- grubość materiału plus nakładające się szwy na rance powodują że zatrzaski z

> ramki wypadają. Generalnie padlina. Ktoś poradził sobie z tym w jakiś sprytny sposób czy

> pozostaje mi zakup zwykłego "cienkiego" mieszka ze skaju?

Szukać ori mieszka, reszta będzie miała wady - zły materiał/złe spasowanie/ słaba jakość.

Tak, wymieniałem u siebie ori po 140kkm i mam kupiony nie ori i wkurza, szczególnie wsteczny i 5 angryfire.gif

Dobrze, że w swoim ogródku nie muszę 5b używać biglaugh.gif

Napisano

mialem to samo .. zakupilem na allegroszu ... mozntaz bez problemu .. nic nie wypada.

Napisano

> mialem to samo .. zakupilem na allegroszu ... mozntaz bez problemu .. nic nie wypada.

też mam taki ale już się robi dziura sick.gif

Napisano

U mnie czy z allegro czy Ori nie dało się założyć. Nie jeden Pandomaniak próbował cool.gif