Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

XADO żel MOTO

Featured Replies

Napisano

Bry!

Jako, że mój paździerz biere olej (są to chyba jeszcze ilości akceptowalne, ale będę robił test na 1000km), zastanawiam się nad "siuwaksem" XADO.

Przeczytałem kilka opinii o XADO zastosowanych przy silnikach samochodów i jeśli widzę, że Konik niechętnie, ale jednak, przyznaje że toto działa, to mam ochotę wydać te 18 złociszy i spróbować.

Ktoś już miał okazję? Bardziej pewnie serducha w brzydalu nie popsuję.

I tak mam w planach oddanie do konkretnego gościa na kompleksowy remont, ale to najwcześniej w przyszłą zimę ok.gif

Napisano

Sprawa postawowa to mokre sprzęgło, ktore moze odmowic wspolpracy przy zalaniu takiego specyfiku.

Lałaem xado do aut. skrzyni biegow. w osobówce. Nie pomogło zbytnio. Dopiero moto doktor od plastmala znaczaco poprawil jej prace grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Sprawa postawowa to mokre sprzęgło, ktore moze odmowic wspolpracy przy zalaniu takiego specyfiku.

> Lałaem xado do aut. skrzyni biegow. w osobówce. Nie pomogło zbytnio. Dopiero moto doktor od

> plastmala znaczaco poprawil jej prace

No właśnie akurat ten XADO jest dedykowany do motocykli, czyli zakładam że był w jakiś sposób testowany z mokrym sprzęgłem.

Nawet gdzieś tam trafiłem na opis zastosowania tego (chyba) specyfiku przy "lytrze", czyli w mojej 600 tym bardziej (teoretycznie) może dać radę hmm.gif