Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

OC po raz enty...

Featured Replies

Napisano

kupiłem auto ma oc do 1 czerwca w uniqa , zadzwoniłem Pani twierdzi że moge na nim jezdzic do 1 czerwca . Spytałem rekalkulację powiedziała ze moga zrobić ale nie ma obowiązku ...

Coś mi tu nie pasuje .Podpowiecie co zrobić żeby było dobrze i nie wpasc w kupę ...

Napisano

> kupiłem auto ma oc do 1 czerwca w uniqa , zadzwoniłem Pani twierdzi że moge na nim jezdzic do 1

> czerwca . Spytałem rekalkulację powiedziała ze moga zrobić ale nie ma obowiązku ...

> Coś mi tu nie pasuje .Podpowiecie co zrobić żeby było dobrze i nie wpasc w kupę ...

Rozumiem, że przepisałeś na siebie. Jeżeli tak to ciesz się nowym samochodem i tyle smile.gif

Napisano

> kupiłem auto ma oc do 1 czerwca w uniqa , zadzwoniłem Pani twierdzi że moge na nim jezdzic do 1

> czerwca . Spytałem rekalkulację powiedziała ze moga zrobić ale nie ma obowiązku ...

> Coś mi tu nie pasuje .Podpowiecie co zrobić żeby było dobrze i nie wpasc w kupę ...

JEŹDZIĆ.Dobrze Ci Pani powiedziała. Sprzedawca zgłosi sprzedaż, będą mieli Twoje dane że to Twoja polisa, więc w czym masz problem?Po tym terminie ona sobie wygaśnie więc nie zapomnij ubezpieczyć. Co do rekalkulacji to mogą ale nie muszą robić, więc tym lepiej dla Ciebie jeśli masz np mniejsze zniżki.

Napisano
  • Autor

> Rozumiem, że przepisałeś na siebie. Jeżeli tak to ciesz się nowym samochodem i tyle

Nie tak do końca.

Auto kupiłem 1-go kwietnia , sprzedający zgłosił umowę do WK ja jeszcze nie przerejestrowałem dziś dzwoniłem do uniqa co z rekalkulajcą jakbym chciał przejąć po przerejstrowaniu Pani powiedziała - ne trzeba , jeżdzić do końca OC.

Jesli tak jest to mi to pasuje smile.gif

p.s. 17- lat to nie wiem czy taki nowy ... wink.gif

Napisano
  • Autor

> JEŹDZIĆ.Dobrze Ci Pani powiedziała. Sprzedawca zgłosi sprzedaż, będą mieli Twoje dane że to Twoja

> polisa, więc w czym masz problem?Po tym terminie ona sobie wygaśnie więc nie zapomnij

> ubezpieczyć. Co do rekalkulacji to mogą ale nie muszą robić, więc tym lepiej dla Ciebie jeśli

> masz np mniejsze zniżki.

ok.gif

Napisano

Obowiązku nie ma. Jak jest na ich korzyść, to przeliczają sami. Jak na ubezpieczonego, to musi on zawnioskować o przeliczenie.