Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nawigacja

Featured Replies

Napisano

Witam,

Mam problem z nawigacją z cromie z 2005.

Zasadniczo nawigacja działa, ale nie do końca.

Wydaje mi się, że błędnie pokazuje kierunek pojazdu, przez co ciągle się gubi i bardzo wolno odświeża pozycję samochodu.

Czy możliwe jest aby antena gps się jakoś przemieściła/obróciła czy coś w tym rodzaju? Jeśli tak to gdzie ona się znajduje?

Pozdrawiam,

Grzesiek

Napisano

Antena jest na dachu, razem z anteną do radia i telefonu. Pewnie przyszedł już jej czas. Antenę fabryczną można zamienić na uniwersalną i wstawić ją gdzieś na podszybiu, lub wpasować pod kratkę nawiewu centralnego. Problem z nawigacją może też być spowodowany przez brudny laser.

Napisano

> Witam,

> Mam problem z nawigacją z cromie z 2005.

Warto zerknąć na listę z liczbą satelit która w danym momencie widzi navi... Jeśli jest około 10 lub więcej jest dobrze jeśli mniej niż 6 to sick.gif

Napisano
  • Autor

> Antena jest na dachu, razem z anteną do radia i telefonu. Pewnie przyszedł już jej czas. Antenę

> fabryczną można zamienić na uniwersalną i wstawić ją gdzieś na podszybiu, lub wpasować pod

> kratkę nawiewu centralnego. Problem z nawigacją może też być spowodowany przez brudny laser.

Laser raczej działa poprawnie.

Muzyka, mp3 oraz mapy czyta dobrze.

Napisano
  • Autor

> Warto zerknąć na listę z liczbą satelit która w danym momencie widzi navi... Jeśli jest około 10

> lub więcej jest dobrze jeśli mniej niż 6 to

Satelit mam 7-8. Generalnie całość niby działa ale ciągle się gubi. Efekt jest taki jakby jechało się nową trasą, której nie ma jeszcze na mapie. Nawigacja próbuje z dużym opóźnieniem przypisać jakąś trasę do kierunku przemieszczania się samochodu i jego pozycji.

Napisano

> Satelit mam 7-8. Generalnie całość niby działa ale ciągle się gubi. Efekt jest taki jakby jechało

> się nową trasą, której nie ma jeszcze na mapie. Nawigacja próbuje z dużym opóźnieniem

> przypisać jakąś trasę do kierunku przemieszczania się samochodu i jego pozycji.

Wić coś jest nie tak... 7 satelit to mało...