Ozarek Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 > Oooo > I to jest kwestia którą chciałbym rozwinąć. Jak wygląda sprawa woka? > Lubie robić chiniszczyznę ale nie bardzo wierzę że można jakość gotować indukcją z wokiem > Poki co ma w kuchence specjalny palnik z dwoma koronami i to działa są też woki dedykowane do indukcji. Mają dodatkowe dno, tzn użytkowo jest jak klasyczny wok w środku, a na zewnątrz powierzchnia do płyty jest płaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyberKasztan_2077 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 > Oooo > I to jest kwestia którą chciałbym rozwinąć. Jak wygląda sprawa woka? Zwyczajnie. Kupujesz woka na indukcję. > Lubie robić chiniszczyznę ale nie bardzo wierzę że można jakość gotować indukcją z wokiem > Poki co ma w kuchence specjalny palnik z dwoma koronami i to działa Musisz sam sprawdzić czy odpowiada Ci sposób grzania woka przez pole płyty. Kiedy jeszcze miałem płytę gazową używałem woka ze stali węglowej, czarnego jak smoła po wypalaniu , na którym nie trzeba było praktycznie używać tłuszczu i nic się nie przypalało. Obecny jest ładny, biały , siłą rzeczy grzeje inaczej ale da się korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.