Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co do diagnostyki?

Featured Replies

Napisano

Postanowilem zakupić sobie coś do diagnostyki.I tak zastanawiam sie czy kupić jakiś kabelek do komputera czy może jakiś prosty skaner? zlosnik.gif Narazie przegladałem tylko kabelki z racji ceny ale może taki budżetowy skaner okazał by sie lepszy?Co do kabelkow to który byłby lepszy?

1

2

3

Ma ktoś którys z tych kabli?A co do skanera jaki byście polecili głownie zależy mi aby łączyc sie z Fiatem punto II ale miło by było gdyby obsługiwał więcej pojazdów zlosnik.gif

Napisano

> Postanowilem zakupić sobie coś do diagnostyki.I tak zastanawiam sie czy kupić jakiś kabelek do

> komputera czy może jakiś prosty skaner? Narazie przegladałem tylko kabelki z racji ceny ale

> może taki budżetowy skaner okazał by sie lepszy?Co do kabelkow to który byłby lepszy?

> 1

> 2

> 3

> Ma ktoś którys z tych kabli?A co do skanera jaki byście polecili głownie zależy mi aby łączyc sie z

> Fiatem punto II ale miło by było gdyby obsługiwał więcej pojazdów

Takie pytanie w temacie. Po co Ci coś takiego, jak często będziesz z tego korzystał, że opłaca się wydać ponad stówkę plus jeszcze oprogramowanie? Choć zakładam, że to drugie będzie pirackie. Od ponad 10 lat posiadania aut nie potrzebowałem nigdy podpinać żadnego z nich do komputera, mechanicy również żeby coś zdiagnozować, ewentualnie przy zakupie były podpinane, ale to w warsztacie gdzie robiłem sprawdzenie przed zakupem.

Napisano
  • Autor

Kasowanie checka, adaptacja przepustnicy itp zlosnik.gif Często czy nie czesto tego nie wiem ale raz na jakiś czas by sie przydało 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Kasowanie checka, adaptacja przepustnicy itp Często czy nie czesto tego nie wiem ale raz na jakiś

> czas by sie przydało

Ile razy w ostatnim 10-leciu to robiłeś?

Napisano

> Kasowanie checka, adaptacja przepustnicy itp Często czy nie czesto tego nie wiem ale raz na jakiś

> czas by sie przydało

To kup tego najtańszego ELM'a + FES i możesz z Fiatem coś podziałać wink.gif

Napisano
  • Autor

A czym sie różni ten mealowy od tego zwykłego zlosnik.gif?

Napisano

> A czym sie różni ten mealowy od tego zwykłego ?

Z tego co piszą to chipem - o ile się różnią a nie działają marketingowo jak z słynnym chip-rezystorem zlosnik.gif .

Kup ten najtańszy bo nie ma sensu przepłacać. ok.gif

Napisano

> Pare razy

To strasznymi struclami jeździsz, że trzeba podpinać zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Nie no tak adaptacje przepustnicy robic to juz jest blee sick.gif