Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BRC 24 przęłacza na benzyne przy wysokich obrotach

Featured Replies

Napisano

Auto Seat Ibiza 1,4 16V instalacja BRC 24, przebieg ponad 80tyś na instalacji. Usterka wygląda tak , że po przeciagnieciu na niskim biegu do ok 5500 obr/min auto przeskakuje na benzyne. acuna cos pikać ze schowka pasażera. Aby wrócic na gaż musze przełaczyc na benzyne i spowrotem. Gdy auta nie przeciagam brak innych problemów typu nierówna praca, mulenie, przerywanie itp.

Napisano

> Auto Seat Ibiza 1,4 16V instalacja BRC 24, przebieg ponad 80tyś na instalacji. Usterka wygląda tak

> , że po przeciagnieciu na niskim biegu do ok 5500 obr/min auto przeskakuje na benzyne.

miałeś w ostatnim czasie robiony "przegląd" instalacji ?

mi po przeglądzie (w aso) które w teorii miało się znać na autach z fabrycznym gazem... do przeglądu wytypowali kolesia co się uczył na moim aucie

przegląd zrobił bez podpięcia pod kompa instalacji lpg i tak powymieniał filtry że musiałem jechać do innego aso na poprawkę.

winowajca to za słabe ciśnienie

u mnie po podpięciu pod kompa który miał wykres ciśnienia lpg i pokręceniu śrubką w reduktorze wszystko wróciło do normy

> cos pikać ze schowka pasażera. Aby wrócic na gaż musze przełaczyc na benzyne i spowrotem. Gdy

> auta nie przeciagam brak innych problemów typu nierówna praca, mulenie, przerywanie itp.

hmm.gif

sprawdź czy przewód doprowadzający powietrze do filtra jest przykręcony na wszystkie śruby do tej atrapy chłodnicy

Napisano
  • Autor

Przegląd robiłem w wakacje wiec nie stalo się to po nim .Dodam ze problem wystąpił u mnie juz z 2 lata temu ale tylko raz i nim ssie za to wziąłem problem znilnal Teraz trwa to dluzej Aha mialem odlaczany niedawno akumulator ale to chyba nie problem

• 4 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Pomogła regulacja ciśnienia na reduktorze