Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tasma airbag

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie, od kropka 2 beda pasaowac do 1? z tasma zazwyczaj jest taki smieszny maly bialy plastik ktory odpowiada za odbijanie kierunkow, on mi potrzebny, od kropka 2 na allegro za grosze mozna kupic ta tasme z tym plastikiem, gorzej z 1 generacją... ewentualnie caly przelacznik zespolony z punto 2 wsadzic do 1 z tasma z 2 i tym plastikiem link do allegro . z tego co slyszalem mozna przelacznikow uzywac zamiennie, aczkolwiek wole sie upewnic cool.gif ewentualnie jezezli nie to co trzeba robic, duzo rzezby czy jak? zdaje mi sie ze nawet kostki te same, ale nie mam pewnosci, najlepiej by caly komplet kupic, bo tez wycieraczki nie dzialaja do konca jak trzeba i mysle ze to wina przelacznika zespolonego..

Napisano

to loteria nawet między P2 są różnice w taśmach

i trzeba mierzyć i sprawdzać

Napisano
  • Autor

> to loteria nawet między P2 są różnice w taśmach

> i trzeba mierzyć i sprawdzać

ale czym sie rozni ta tasma? średnicą czy dlugoscia tasmy w srodku czy czym? w uno nie ma airbagow wiec nie ma problemu, a punto mojej kobity i dopiero poznaje zlosnik.gif ale generalnie ktoś próbował tego typu przeróbek?

Napisano
  • Autor

juz zauwazylem po wtyczkach ze sa inne, wiec sam przelacznik na pewno nie bedzie dzialal... chyba ze by kable pozamieniac, ale pominmy to bo mi sie nie chce kombinowac z tym, kolejna sprawa czy jest sens kupowac tem przelacznik dla samej tasmy i tego plastiku (glownie dla plastiku)

Napisano

> ale czym sie rozni ta tasma? średnicą czy dlugoscia tasmy w srodku czy czym? w uno nie ma airbagow

> wiec nie ma problemu, a punto mojej kobity i dopiero poznaje ale generalnie ktoś próbował

> tego typu przeróbek?

stykologią

mi przez ręce przewinęły się 3 wersje taśm

dla fl były jeszcze inne bo dochodził jeszcze jeden czujnik do nich

zrób zdjęcie o który plastik dokładnie ci chodzi

który jest wyłamany ?

bo technologicznie tam po montażu jest łamany jeden wypust plastikowy od góry wink.gif który ma na celu tylko podczas transportu nie doprowadzić do zmiany położenia położenia "0"

Napisano
  • Autor

> zrób zdjęcie o który plastik dokładnie ci chodzi

chodzi mi o ten plastik który jest na wierzchu miedzy tasma a kierownica, ten biały pod którym jest jeszcze taka szeroka sprezyna, na tym foto ten na samej górze ten biały okrągły plastik , on odpowiada za odbijanie kierunków (przygladajac sie przelacznikowi i tasmie moge wywnioskowac, ze to prawda), przynajmniej jak był w częściach to czasem odbijało, a po zdjeciu kierownicy i rozsypaniu się tego plastiku do konca kierunki wcale nie odbijają. zdjęcia plastiku nie zrobię, ponieważ jego fizycznie nie ma w w/w kropku zlosnik.gif dlatego się ciągle dopytuję czy przekladajac tasme z punto2 bedzie pasowac do punto1, gdyz w zasadzie wszedzie gdzie ktos sprzedaje tasme (ewentualnie przelacznik zespolony z tasmą) jest ten bialy okragly plastik na przedzie przełącznika (tasmy) i nawet sam plastik bym mogl odkupic od kogos, ale samego nigdzie nie dostane... a o przelacznik tez sie pytalem o kostki (juz wiem ze punto2 sa inne kostki) bo bym zalozyl inny, bo ten juz widac ze jest zuzyty (powycierany), wiem ze kostki takie same ma marea i mam ten przelacznik od marei i podlacze go i zobaczymy czy wszystko bedzie dzialac, jak nie to zostaje stary cool.gif aczkolwiek ten nieszczesny plastik i tak zostaje...

Napisano

a o tym mówisz

to ci nie pomogę czy będzie pasować

niestety taśma to całość i nie występuje jako części niezależne

Napisano
  • Autor

> a o tym mówisz

> to ci nie pomogę czy będzie pasować

> niestety taśma to całość i nie występuje jako części niezależne

to zamowie i sprobuje przelozyc sam plastik, zobaczymy, moze ten plastik wszedzie byl taki sam cool.gif