Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem z 156 1.9 jtd 2000 r.

Featured Replies

Napisano

PostWysłany: Pon Lis 17, 2014 3:26 pm Temat postu: pomocy auto przestalo odpalac Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post

witam sorki ze zakladam nowy watek ale juz nie mam sily na moja belle ,dzis rano zaznaczam( pelen zbiornik) wyjechalem do miasta jakies 10 km zgasilem ja, przychodze chce ja odpalic kreci jak szalona i nic nie zapalila, wiec holujac ja do domu sprobowalem ja na pycha odrazu zazygala i chodzila bardzo ladnie ale jak ja zgasilem z rozruchu nici wiec znowu na zaciag i to samo, chodzi jak extra diselek podlaczylem ja do kompa i wyskoczyly mi pledy P0215 P01320 P0191 P0704 od czego zaczac i czy czasem nie zakupic nowej belli???

Błedy ustaly został mi bląd styk sprzegla i czujnik temperatury ale w mrozy jest cieżko ja zapalic filtr nowy, pompka chodzi ładnie daje cisnienie, robilem test przelewów wyszedl dobrze , Nie wiem co mam robic bo jak mrozy ustały pali od strzala

Napisano

Kolego, napisz to jeszcze raz ale po Polsku facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

> PostWysłany: Pon Lis 17, 2014 3:26 pm Temat postu: pomocy auto przestalo odpalac Odpowiedz z

> cytatem Zmień/Usuń ten post

> witam sorki ze zakladam nowy watek ale juz nie mam sily na moja belle ,dzis rano zaznaczam( pelen

> zbiornik) wyjechalem do miasta jakies 10 km zgasilem ja, przychodze chce ja odpalic kreci jak

> szalona i nic nie zapalila, wiec holujac ja do domu sprobowalem ja na pycha odrazu zazygala i

> chodzila bardzo ladnie ale jak ja zgasilem z rozruchu nici wiec znowu na zaciag i to samo,

> chodzi jak extra diselek podlaczylem ja do kompa i wyskoczyly mi pledy P0215 P01320 P0191

> P0704 od czego zaczac i czy czasem nie zakupic nowej belli???

> Błedy ustaly został mi bląd styk sprzegla i czujnik temperatury ale w mrozy jest cieżko ja zapalic

> filtr nowy, pompka chodzi ładnie daje cisnienie, robilem test przelewów wyszedl dobrze , Nie

> wiem co mam robic bo jak mrozy ustały pali od strzala

poprawione

Napisano

a masz podpiętą wtyczkę do filtra paliwa (od spadu)?

Napisano

> ta co się odkręca by woda z filtra z ciekła

tak