Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Żal] z AK.....pożegnanie starego roku

Featured Replies

Napisano

Nadszedł czas pożegnać stary rok, a że powinno się to robić z przytupem to efekty w załączniku....

Brakło dziś drogi hamowania....na drodze stanęła naczepa.....cóż....naczepie nic się nie stało, belka trafiła w plastiki, poleciało co trzeba....

jutro rozbieram strucla aby ocenić straty, ale źle nie ma....

Napisano

> Nadszedł czas pożegnać stary rok, a że powinno się to robić z przytupem to efekty w załączniku....

> Brakło dziś drogi hamowania....na drodze stanęła naczepa.....cóż....naczepie nic się nie stało,

> belka trafiła w plastiki, poleciało co trzeba....

> jutro rozbieram strucla aby ocenić straty, ale źle nie ma....

Niedostosowanie prędkości do warunków na drodze?

Napisano

masz oba błotniki do roboty, pas, chlodnice... po mojemu dużo tego.

Napisano
  • Autor

> masz oba błotniki do roboty, pas, chlodnice... po mojemu dużo tego.

dziś rozebrałem...

maska, błotniki, lampy, atrapa,belka przednia, pas przedni z chłodnicą i wentylatorem,blenda zderzaka, zbiorniczek płynu wspomagania,...zderzak też by się nadawał do malowania, ale olewam...koszty do 700 się zmieszczę, i przy odrobinie szczęścia obejdzie się bez malowania

Napisano

> dziś rozebrałem...

> maska, błotniki,

Z używek pewnie coś dobierzesz.

> lampy, atrapa,belka przednia, pas przedni z chłodnicą i wentylatorem,blenda

Nowe badziewne po 40 zł sztuka, wolałbym poszukać używek; atrapa nie wiem, belka podobnie, chłodnica nówka to koło 110 średnio, wentyl też coś koło tego, może mniej - obie rzeczy wymieniałem niedługo po sobie; blenda z 10 zł, zbiorniczek z 2 dychy używka...

> zderzaka, zbiorniczek płynu wspomagania,...zderzak też by się nadawał do malowania, ale

> olewam...koszty do 700 się zmieszczę, i przy odrobinie szczęścia obejdzie się bez malowania

Może nawet i mniej Ci wyjdzie smile.gif

Napisano

> wymieniałem niedługo po sobie; blenda z 10 zł, zbiorniczek z 2 dychy używka...

Kumplowi polecial ostatnio zbiorniczek i w intercars zaplacil ok 20pln, takze nie oplaca sie kupowac uzywki.

Napisano
  • Autor

> Kumplowi polecial ostatnio zbiorniczek i w intercars zaplacil ok 20pln, takze nie oplaca sie

> kupowac uzywki.

ooo to bardzo dobra informacja smile.gif

jutro po robocie jadę po części, największy problem jak się okazuje jest z błotnikami....ale nie ma problemu którego nie da się rozwiązać smile.gif

Napisano

> ooo to bardzo dobra informacja

> jutro po robocie jadę po części, największy problem jak się okazuje jest z błotnikami....ale nie ma

> problemu którego nie da się rozwiązać

w Zabrzu na Handlowej w firmie LOGO II stoja chyba ze 4 jak nie wiecej gofrow na szrocie kompletnych.

Napisano
  • Autor

> w Zabrzu na Handlowej w firmie LOGO II stoja chyba ze 4 jak nie wiecej gofrow na szrocie

> kompletnych.

wróciłem dziś z kurników.

770zł - wszystko, z płynami i termostatem - oprócz maski która stoi 150zł smile.gif ale się już dziś do punta nie zmieściła grinser006.gif

czyli jeszcze jakieś 250zł i będzie nówka sztuka grinser006.gif

Napisano

> wróciłem dziś z kurników.

> 770zł - wszystko, z płynami i termostatem - oprócz maski która stoi 150zł ale się już dziś do

> punta nie zmieściła

> czyli jeszcze jakieś 250zł i będzie nówka sztuka

a ty chciałeś na żyletki przerobić skromny.gif

Napisano
  • Autor

> a ty chciałeś na żyletki przerobić

hmmm gdyby dostała podłużnica to wtedy bym się i nad tym zastanawiał....ale że nie dostała to się ratuje co się ma....zresztą włożyłem w to coś na kołach tyle kasy....że szkoda byłoby nie wsadzić jeszcze więcej kasy grinser006.gif

wczoraj udało mi się zrobić to co planowałem

[image]Zdj1190cie277_zps4e94875c.jpg[/image]

[image]Zdj1190cie278_zps15ec7386.jpg[/image]

[image]Zdj1190cie279_zps72ffcfaf.jpg[/image]

[image]Zdj1190cie280_zps115d7148.jpg[/image]

Zdj1190cie281_zpse589bfea.jpg

[image]Zdj1190cie282_zps26dbfaf8.jpg[/image]

[image]Zdj1190cie283_zpsaca30c54.jpg[/image]

[image]Zdj1190cie284_zps80b400de.jpg[/image]

sorki za jakość zdjęć, ale zdjęcia robione kowadłem

Napisano

> sorki za jakość zdjęć, ale zdjęcia robione kowadłem

Błotniki spasowałeś bez kłopotu? U mnie trzeba było trochę młotkiem gumowym podziałać (wymieniałem, bo stare były przeżarte). Ale i tak dopiero niedawno dopatrzyłem się, że drzwi lewe trą mi o wewnętrzną część błotnika frown.gif Muszę z kimś pogadać, jak to zrobić, aby było dobrze... A na wiosnę trzeba będzie czymś zabezpieczyć.

Napisano
  • Autor

> Błotniki spasowałeś bez kłopotu? U mnie trzeba było trochę młotkiem gumowym podziałać (wymieniałem,

> bo stare były przeżarte). Ale i tak dopiero niedawno dopatrzyłem się, że drzwi lewe trą mi o

> wewnętrzną część błotnika Muszę z kimś pogadać, jak to zrobić, aby było dobrze... A na wiosnę

> trzeba będzie czymś zabezpieczyć.

w miarę spasowało, jutro wrzucę fotki jak wyszło.

wydaje mi się że u ciebie trzeba ustawić błotniki