Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sterowanie t-jet

Featured Replies

Napisano

Szukam , czytam ,przeglądam z czym spiąć t-jeta. Czy org. instalacja i ecu z dawcy jest w miarę bez problemowa do swapa ,czy instalaja z 1.2 16v po modzie ecu nadaje się do t-jet. Czy też w końcu np ecu master emu bedzie najbardziej odpowiedni. Z góry dzięki za podpowiedzi.

Napisano

> Szukam , czytam ,przeglądam z czym spiąć t-jeta. Czy org. instalacja i ecu z dawcy jest w miarę bez

> problemowa do swapa

Totalna rzeźba, osobiście znam tylko jednego człowieka, i to nie od nas, który to ogarnął jako tako, a sroce spod ogona nie wypadł. Prawdopodobnie jest ktoś w PL kto takie coś zrobił, bądź by potrafił, ale trochę się naszukasz. (Możesz też zawsze się podjąć sam zlosnik.gif).

> ,czy instalaja z 1.2 16v po modzie ecu nadaje się do t-jet.

Jeżeli mówimy o ECU z P1 IAW 18FD, to sam w sobie nadaje się tylko jako podstawka pod monitor. Można to puścić na kompie 18F jak znajdziesz kogoś, kto Ci to zrobi. Albo DET3, wtedy to praktycznie wszystko jedno na czym, ktoś chyba ostatnio nawet t-jeta na kompie od SPI tak odpalił, albo mam coś nie tak z głową...

> Czy też w

> końcu np ecu master emu bedzie najbardziej odpowiedni. Z góry dzięki za podpowiedzi.

Wybór już dość szerokiego grona osób, dużo grzebania się w kablach, ale pełna kontrola nad silnikiem. Nie będziesz miał też kłopotu ze znalezieniem pomocy.

Napisano

Ja poskładałem T- Jeta na kompie 1.2 Spi + Det 3 i lata. Myślę że kosztowo najtaniej.

Napisano

Lata potwierdzam wink.gif na razie pod domem, ale odpalony i śmiga aż miło smile.gif

Napisano
  • Autor

Czyli ecu od 1.2 16v z det3 da radę?. a jak sprawa z przepustnicą, taka na linkę będzie pasowała do takiej konfiguracji?