Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pierwszy przegląd gwarancyjny Aveo jak wygląda ??

Featured Replies

Napisano

Bardzo wielka prośba do tych co mieli przegląd gwarancyjny Aveo z mojego rocznika po roku lub 15 tyś km. Pochwalcię sie co zostało wymienione,co mam dopilnować. Jest coś robione z klimą ??

Napisano

> Bardzo wielka prośba do tych co mieli przegląd gwarancyjny Aveo z mojego rocznika po roku lub 15

> tyś km. Pochwalcię sie co zostało wymienione,co mam dopilnować. Jest coś robione z klimą ??

W instrukcjach znajdziesz zakres niezbędnych czynności na przeglądach.

http://www.chevrolet.pl/informacje-dla-uzytkownikow/instrukcje-obslugi.html

Co do klimy, to wedle Twojego życzenia, na Twój koszt mogą przeprowadzić np. dezynfekcję i wymianę filtra kabiny.

Napisano

> W instrukcjach znajdziesz zakres niezbędnych czynności na przeglądach.

> http://www.chevrolet.pl/informacje-dla-uzytkownikow/instrukcje-obslugi.html

> Co do klimy, to wedle Twojego życzenia, na Twój koszt mogą przeprowadzić np. dezynfekcję i wymianę

> filtra kabiny.

Filtr kabinowy to żonie zawsze wpisywali, że wymieniali.

Nie zrobili tego nigdy.

Ogólnie to uważaj, bo te serwisy są złodziejskie i niekompetentne.

Zaznacz filtr oleju i sprawdź czy jest inny niż był.

W Warszawie nigdy nie oddałbym do serwisu Chevroleta nawet jak by dużo dopłacali.

Niestety samochód był w lizingu i musiał być u nich serwisowany.

Napisano

> Filtr kabinowy to żonie zawsze wpisywali, że wymieniali.

> Nie zrobili tego nigdy.

> Ogólnie to uważaj, bo te serwisy są złodziejskie i niekompetentne.

> Zaznacz filtr oleju i sprawdź czy jest inny niż był.

> W Warszawie nigdy nie oddałbym do serwisu Chevroleta nawet jak by dużo dopłacali.

> Niestety samochód był w lizingu i musiał być u nich serwisowany.

mam złośnika na lusterku i na klapie oraz lepki klubowe na oknie i na ramce tablicy

niech mechanicy uważają biglaugh.gif

Napisano

Też się mogę po tym podpisać. Aveo żony kupione było od miłośnika "dobrej współpracy z ASO, bo to się zawsze opłaca". Z kwitów wynikało, że wszystkie filtry były zmieniane pare m-cy wcześniej, więc sobie odpuściłem "pakiet startowy" Jakiś czas potem małżonka zgłosiła, że jej klima coś słabo chłodzi. Po zbadaniu okazało się, że nie tyle słabo chłodzi, co ledwie dmucha. Po wyjęciu filtra... hmmm... wiem jak wygląda filtr po paru m-cach, wiem jak wygląda po roku i wiem, jak wygląda taki użytkowany przez dwa lata. Ten wyglądał duuużo gorzej, więc raczej był jeszcze z pierwszego montażu (auto miało trochę ponad trzy lata). Na fakturach oczywiście wszystko się zgadzało. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Ogólnie to uważaj, bo te serwisy są złodziejskie i niekompetentne.

> Zaznacz filtr oleju i sprawdź czy jest inny niż był.

> W Warszawie nigdy nie oddałbym do serwisu Chevroleta nawet jak by dużo dopłacali.

> Niestety samochód był w lizingu i musiał być u nich serwisowany.

Dobra w środę jestem umówiony na serwis wieć pochwalę się jak mnie potraktowano w Tychach w serwisie.

Napisano

> Dobra w środę jestem umówiony na serwis wieć pochwalę się jak mnie potraktowano w Tychach w

> serwisie.

Jakbyś miał wątpliwości co do jakości obsługi w Mucha, to w MMCars dla członków CTP mamy kartę rabatową, na serwis i części w ASO

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> Jakbyś miał wątpliwości co do jakości obsługi w Mucha, to w MMCars dla członków CTP mamy kartę

> rabatową, na serwis i części w ASO

Wizyta w serwisie Mucha Tychy udana.Został wymieniony olej wraz z filtrem, dolany płyn do chłodnicy, cały samochó został z zewnątrz umyty za 7 zł. Na moją prośbę została odgrzybiona kliimatyzacja i wymieniony filtr przeciwpyłkowy(po roku używania był czarny, zapchany)Filtr będe wymieniał co pół roku, przy okazjo została naprawiona stacyjka z akcji serwisowej chevroleta. Jak narazie nie ma uwag do serwisu Mucha Opel