Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

obieg powietrza wewnętrznego astra g

Featured Replies

Napisano

witam,chodzi mi o włącznik ob. powietrza wewnątrz samochodu który jest obok wł. ogrzewania szyby tylnej a konkretnie czy tak jak ogrzewanie ma po włączeniu kontrolkę że działa? jeżeli tak to u mnie nie działa. wie ktoś dlaczego? yikes.gif

Napisano

> witam,chodzi mi o włącznik ob. powietrza wewnątrz samochodu który jest obok wł. ogrzewania szyby

> tylnej a konkretnie czy tak jak ogrzewanie ma po włączeniu kontrolkę że działa? jeżeli tak to

> u mnie nie działa. wie ktoś dlaczego?

z tego zdjęcia wynika, że jest lampka w włączniku sygnalizująca włączenie

Zdjecie

pomyślmy, czemu żarówka może nie świecić ? hmm.gif

grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> z tego zdjęcia wynika, że jest lampka w włączniku sygnalizująca włączenie

> Zdjecie

> pomyślmy, czemu żarówka może nie świecić ?

no właśnie mi też sięz dawało ze kiedyś się paliło tylko czemu teraz sie nie świeci, czy jest to na bezpieczniku?

Napisano

> no właśnie mi też sięz dawało ze kiedyś się paliło tylko czemu teraz sie nie świeci, czy jest to na

> bezpieczniku?

A nie masz nawiewu ustawionego na szybę? Jeżeli tak, to w tym położeniu nie można włączyć obiegu wewnętrznego.

Napisano

> A nie masz nawiewu ustawionego na szybę? Jeżeli tak, to w tym położeniu nie można włączyć obiegu

> wewnętrznego.

Nie dokładnie tak . U mnie można włączyć obieg wew. przy ustawieniu na przednią szybę ale jest małe ale . Mój przełącznik nawiewu można obracać do o koła i jeśli nie ustawię go dokładnie na szybę to obieg wew. nie włączy się i lampka się nie świeci.

Napisano
  • Autor

> Nie dokładnie tak . U mnie można włączyć obieg wew. przy ustawieniu na przednią szybę ale jest małe

> ale . Mój przełącznik nawiewu można obracać do o koła i jeśli nie ustawię go dokładnie na

> szybę to obieg wew. nie włączy się i lampka się nie świeci.

właśnie wróciłem z garażu i wszystko gra tak jak mówicie nawiew nie działa jak jest ustawione tylko na szybę przednią, udało się rozwiązać problem cool.gifclaps.gif dzięki

Napisano
  • Autor

> właśnie wróciłem z garażu i wszystko gra tak jak mówicie nawiew nie działa jak jest ustawione tylko

> na szybę przednią, udało się rozwiązać problem dzięki

przy okazji naprawiłem centralny w tylnych prawych drzwiach hurra

Napisano

> właśnie wróciłem z garażu i wszystko gra tak jak mówicie nawiew nie działa jak jest ustawione tylko

> na szybę przednią, udało się rozwiązać problem dzięki

U wierz mi na przednią też działa grinser006.gif ...