Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kufer skórzany do Dragi

Featured Replies

Napisano

Jako, że zbliża się dzień (mam nadzieję), w którym będę móghł w pełni legalnie zasiąść na Dradze to pewnie będę sobie na treningi jeździł na 2oo.

Niestety sakwy w Dradze nie należą do dużych a czasami z żonką będziemy pewnie śmigać i gdzieś ciuchy i buty treningowe będzie trzeba wozić. Plecaki przy jeździe z plecakiem odpadają i najlepszym rozwiązaniem wydaje się skórzany kufer. Żonka zapakuje się do sakw, ja do kufra.

Myślę o jakimś prostym kufrze bez niepotrzebnych błyszczących ozdobnych nitów i frędzelków zlosnik.gif

Na Alledrogo znalazłem jakąś firmę, która takie robi w cenie około 300PLN. Na aukcji jest 50cm, ale wolałbym 60 z dwoma zapięciami (są też z trzema ale chcę jak najprostszy), zawsze to trochę więcej miejsca.

Brać, czy może polecicie jakieś inne rozwiązania?

http://allegro.pl/kufer-skorzany-k9-dl-50cm-usztywniany-super-cena-i5376109046.html

Napisano

Mam u siebie k6.

Jest szerszy bo ma 60cm. Ale za to do środka mieszczą się spokojnie 2 duże kaski. Jakość wykonania bez zastrzeżeń.

Napisano
  • Autor

> Mam u siebie k6.

> Jest szerszy bo ma 60cm. Ale za to do środka mieszczą się spokojnie 2 duże kaski. Jakość wykonania

> bez zastrzeżeń.

też fajny. i jest wersja bez ozdobników smile.gif Napisze do nich.

Napisano

> też fajny. i jest wersja bez ozdobników Napisze do nich.

Dla mnie ważne było, żeby do niego zmieściły się 2 kaski. Ja akurat mam wersję "B" z cekinami, ale jak chcesz bez ozdobników to bierz wersję "A". Jakość wykonania moim zdaniem jest bardzo dobra.