Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szybkie pytanie

Featured Replies

Napisano

Co to jest za wynalazek bo kumpel sprzedaje i nie wiem czy wziąć sobie do jeżdżenia for fun do pracy smile.gif rocznik 2000 cena 2200 zł podobno nowy olej i filtry i opona z tyłu. Tylko nie wiem czy jest sens w ogóle to brać zlosnik.gif Dobry kumpel więc nie jest to jakaś mina.

yamaha-teos-mbk-doodo-zarejestrowany-super-stan-2916767725.jpg

Nie miałem w planach kupna w ogóle takiego wozidła ale pojawiła się taka propozycja. No i przez to wszedłem na olx i patrzę na coś w podobnym przedziale cenowym np. coś takiego ? olx

Napisano

Kumpel też nie wie co to jest!? niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> Kumpel też nie wie co to jest!?

Chce zasięgnąć opinii innych może ktoś coś wie. A on sprzedaje bo kupił ściagacza zlosnik.gif Mówił, ze to bliźniak yamaha teos tj. mbk doodo

Napisano

> Co to jest za wynalazek bo kumpel sprzedaje i nie wiem czy wziąć sobie do jeżdżenia for fun do

> pracy rocznik 2000 cena 2200 zł podobno nowy olej i filtry i opona z tyłu. Tylko nie wiem

> czy jest sens w ogóle to brać Dobry kumpel więc nie jest to jakaś mina.

> Nie miałem w planach kupna w ogóle takiego wozidła ale pojawiła się taka propozycja. No i przez to

> wszedłem na olx i patrzę na coś w podobnym przedziale cenowym np. coś takiego ? olx

Jak masz 180 cm wzrostu lub więcej to odpuść sobie tego zipa , kumpel ma i trochę komicznie wygląda na tym , nie będę już wspominał ze do roboty idzie na 7 a w komórce jest już o 5,30 żeby zdążyć do pracy a daleko nie ma zlosnik.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

> Jak masz 180 cm wzrostu lub więcej to odpuść sobie tego zipa , kumpel ma i trochę komicznie wygląda

> na tym ,

Za późno grinser006.gif mam 180 cm wzrostu dokładnie hehe.gif Na okres letni będę miał pierdzipęda do pracy idealny cool.gif

>nie będę już wspominał ze do roboty idzie na 7 a w komórce jest już o 5,30 żeby

> zdążyć do pracy a daleko nie ma

a to czemu ? przecież jak na takiego bąka śmiesznego to idzie bardzo przyjemnie smile.gif z blokadą 100 km/h jedzie a i napędza się żwawo smile.gif

Napisano

> Za późno mam 180 cm wzrostu dokładnie Na okres letni będę miał pierdzipęda do pracy idealny

> a to czemu ? przecież jak na takiego bąka śmiesznego to idzie bardzo przyjemnie z blokadą 100

> km/h jedzie a i napędza się żwawo

Z jaką blokadą ?