Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Porady/Opinie]Peugot 406

Featured Replies

Napisano

Witam. Przymierzam sie do zakupu Peugota 406. Bede bardzo wdzieczny za wszelkie informacje co do zakupu, na co zwrocic uwage/jak z eksploatacja tego auta itp.. Wszelkie pomocne uwagi i opinie sa dla mnie bezcenne. Pozdrawiam

Napisano

> Witam. Przymierzam sie do zakupu Peugota 406. Bede bardzo

wejdez na strone Klub Peugeota i poczytaj liste dyskusyjna dowiesz sie praktycznie wszystkiego o tym modelu...

pozdrawiam

M.

Napisano

Tutaj tez bylo troche tematow o 406, trzeba poszukac.

Ja tylko dodam ze warto kupic ten po liftingu. Wykonanie wnetrza duzo lepsze.

Napisano

Zapoznalem sie ze wszystkimi stronami o ktorych mowicie juz duzo wczesniej, ale mnie chodzi raczej o opinie uzytkownikow a nie dane ksiazkowe itp...

..NP: Jak wyglada sprawa z blacharka, jak z ekonomia, kosztami eksploatacji.. Wszystko co zwiazane jest z codziennym uzytkowaniem 406-tki 2.0 16V

Napisano

Chodzi mi o pierwsze modele smile.gif

Napisano

Nie kupilbym.

Nasz miał jakos 220-250tys. i to byl taki zech ze masakra, rozklekotal sie strasznie.

Gosc ktory od nas kupowal, chandlarz bo nikt inny chyba by tego nie kupil, mowil ze pojedzie sobie nim na wakacje do Włoch a potem wyremotnuje silnik i s[rzeda. Do tej pory jestem ciekaw czy on do tych Włoch dojechał smile.gif

Nie potrafie powiedziec co tam dokladnie bylo nie tak, ale jezdzilem wtedy wlasnie nim i toyota corolla z 93r. ktora miala prawie 300tys. i byla w stanie wogole nieporownywalnym do tego peugeota. A moj tata ktory nim wczesniej jezdil naprawde dba o samochody.

Jezeli jednak sie zdecydujesz to w 2.0 sa juz wszystkie szyby elektryczne, bardzo ładne welurowe tapicerki no i wogole 406 jest ładny.

2.0 jest leszpszy od 1.8 ktory mielismy, 1.8 jakos temperatury nie trzymal dobrze, zawsze jakby za goracy byl, w 2.0 zadnych takich problrmow nie bylo i wlasnie mial ciut lesze wyposazenie.

No i zwroc uwage na lakier, po 200tys., nie wiem ile on mial lat ale sprzedawalismy do w 2000, (granat) byl juz strasznie wyblakły i jakis taki porysowany a myty tylko recznie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.