Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co powiecie o c3

Featured Replies

Napisano

Wprawdzie dopiero mniej więcej gdzies za 4-6 miesięcy będziemy z żoną szukac dla niej auta, ale juz teraz bym chcial poznać Wasza opinię. Na razie w oko wpadla nam cytryna c3. Z racji ze na razie nasza c5 działa wspaniale to jestem przekonany do cytryn. Auto ma byc typowo miejskie dla kobiety by przewieźć dziecko w foteliku. Fajnie jakby stelaż sie zmiescil w bagażniku. Jaka jest Wasza opinia o tych autach? Ile to pali? Czy silniki znoszą lpg? Jakie w ogóle tam sa wersje silnikowe? No i przede wszystkim co kupie za kwotę 8-10 tys? Czy w ogóle cokolwiek? Zakładam ze tak skoro c5 kupiłem za niecałe 8 tys. Wszelkie uwagi mile widziane

Napisano

Które C3 ?

2002-2008 czy od 2009 ?

Pierwsze polecam zwłaszcza poliftowe od 2005, czyli C3 II.

wersji silnikowych jest sporo:

NoPb 1.1, 1.4, 1.6

ON 1.4 (68 i 92) i 1.6 (90 i 110)

Polecam wersję exclusive, całkiem inna jakość materiałów wnętrza, o wyposażeniu już nie wspominam.

Stelaż się mieści średnio, zależy jakiej firmy :) ale i tak trzeba zdemontować moduboxa (podwójne dno) i półkę, dlatego ja mojego chce zmienić na C3 Picasso.

Za 8-10 nic nie kupisz, jeśli chcesz żeby się sprawowali jak C5 dotychczas.

Kolega właśnie sprzedał auto do jazdy, 1.4-92KM HDi exclusive z 12/2002 za 11,5 tyś. z rzeczywistym przebiegiem 203000 km.

Ja mojego 01/2008 i 168000 km na tą chwilę wystawiam za prawie 20 (1.6HDi 110)

Spalanie w zależności od buta :)

kolegi ~5,5 mój ~6,5 w Warszawie. Ale jaką przyjemność z jazdy :)

Napisano

Wprawdzie dopiero mniej więcej gdzies za 4-6 miesięcy będziemy z żoną szukac dla niej auta, ale juz teraz bym chcial poznać Wasza opinię. Na razie w oko wpadla nam cytryna c3. Z racji ze na razie nasza c5 działa wspaniale to jestem przekonany do cytryn. Auto ma byc typowo miejskie dla kobiety by przewieźć dziecko w foteliku. Fajnie jakby stelaż sie zmiescil w bagażniku. Jaka jest Wasza opinia o tych autach? Ile to pali? Czy silniki znoszą lpg? Jakie w ogóle tam sa wersje silnikowe? No i przede wszystkim co kupie za kwotę 8-10 tys? Czy w ogóle cokolwiek? Zakładam ze tak skoro c5 kupiłem za niecałe 8 tys. Wszelkie uwagi mile widziane

Autko całkiem fajne i przyjemne w użytkowaniu. Żonka jeździ 1.4 ze zautomatyzowaną skrzynią, to jej siorbie to 7,2l.

Tak jak Paweł pisał - bagażnik nie jest duży, więc zależy jaki stelaż. Co do cen się nie wypowiem, bo nie znam aktualnych :) Ja za naszego dałem 2 lata temu 14tys.

Napisano

moduboxa

Oczywiście chodziło o moduboard

modubox to koszyk na zakupy w Picasso

• 3 tygodnie później...
Napisano

Z tego co widziałem C3 ma z tyłu "normalne" zawieszenie, jak clio 2