Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Napisano

> Wszystko zostało juz tu napisnae wiec nie bede sie powtarzał.

> Moze mi ktos pomoze to jakos zaltwic.

Wczoraj zadzwonil do mnie Arek S. (Bolo) ze felgi ktore sprzedalem mu sa krzywe Jak pisalismy odnosnie sprzedazy tych felg pytal sie czy sa proste Napisalem mu ze tak !!! Bo sa proste Jezdzilem na nich 3 lata Wszystko bylo wporzadku NA poczatku kupilem odrtazu pierscienie centrujace bo faktycznie kierownica miala bicie Nigdy ich nie prostowalem ani nic nie robilem O tym ze jedna ma obdarty rant Poinformaowalem go i ze schodzi z dwuch farba Dwie byly w super stanie bo przewaznie jezdzily na tyle z oponkami kolega Arek dostal tez pierscienie sruby zabezpieczajace oraz sruby zwykle Jak kupowalem felgi to za same felgi zaplacilem 1500zl Fak teraz wygladaly inaczej wiec chcialem za nie 800zl ( sruby zabezpieczajace 89zl + sruby zwylke 110zl + oponki 300zl + pierscienie 50zl) Jak widac cena za felgi nie byla wygorowana W rozmowie telefonicznej powiedzialem Arkowi ze mnie naprawde zaskoczyl to informacja o krzywych felgach i naprawde nie wiedzialem co mu powiedziec Nie zachowalem sie w taki sposob jak to on opisal ( nie powiedzialem zeby sie odwalil czy cos w tym stylu) Ale ludzie przeciez po tylu miesiacach nie bede mu zwracal pieniedzy To jest niepowazne Fakt moj blad ze nie sprawdzilem tych felg Ale jedzilem na nich do konca ( do sprzedazy samochodu) Wszystko bylo wporzadku dlatego zapewnialem go ze z flgami niec sien ie dzieje oprocz faktu luszczenia farby Arek zle zrobil ze nie sprawdzil ich odrazu Wtedy napewno cos bysmy sie dogadali Ale nie po kilku miesiacach nie wiem co z nimi robil nie wiem w jakim stanie dojechaly do niego Pewnie mi i tak nie uwierzycie Nie jestem naciagaczem bo to nie w omim stylu Duzo ludzi zna mnie widzialo moj samochod widzialo jak jezdze Zapewniam ze u mnie bylo wporzadku wszystko Jedyny blad ze ich nie sprawdzalem przed wysylka Wiec Nie poczuwam sie do winy zatajania jakiegos faktu ze felgi sa pokrzywione Bo na ich sprzedazy mi nie zalezalo Bo sprzedalem je za smieszne pieniadze tak czy siak A sprzedal bym je napewno jak nie dla arka to komus innemu A o fakcie ze sa krzywe to naprawde moge to wykluczyc gdyz mialem klijenta na nie i sprawdzal je na swim samochodzie ( FIAT BRAVA) i nic mu nie latala kierownica tak jak to kolega Arek mi mowil przez telefon Nie kupil ich gdyz chcialem za nie wczesniej 1000zl Wiec prosze po mnie tu nie jechac bo naprawde nie jestem w stanie teraz stwierdzic ze wysylajac felgi byly krzywe Dziwi mnie jednak ze Arek zalozyl felgi 5 dmni temu i jezdzil na nich az do dzisiaj i stwierdzil ze dwie sa krzywe Rownie dobrze moge ja napisac taki watek ze chce mnie wrobic w zwrot kosztow naprawy ( kto mu udowaodni ze nie wjechal w zadna dziure ) badz przy przechowywaniu cos sie z nimi stalo lub podczas transportu Na tym koncze i naprawde wyluzujcie ludzie bo po takim czasie jest ciezko stwierdzic gdzie lezy pies pogrzebany

Napisano
  • Autor

> Wczoraj zadzwonil do mnie Arek S. (Bolo) ze felgi ktore sprzedalem mu

> sa krzywe Jak pisalismy odnosnie sprzedazy tych felg pytal sie

> czy sa proste Napisalem mu ze tak !!! Bo sa proste Jezdzilem na

> nich 3 lata Wszystko bylo wporzadku NA poczatku kupilem odrtazu

> pierscienie centrujace bo faktycznie kierownica miala bicie

> Nigdy ich nie prostowalem ani nic nie robilem O tym ze jedna ma

> obdarty rant Poinformaowalem go i ze schodzi z dwuch farba Dwie

> byly w super stanie bo przewaznie jezdzily na tyle z oponkami

> kolega Arek dostal tez pierscienie sruby zabezpieczajace oraz

> sruby zwykle Jak kupowalem felgi to za same felgi zaplacilem

> 1500zl Fak teraz wygladaly inaczej wiec chcialem za nie 800zl (

> sruby zabezpieczajace 89zl + sruby zwylke 110zl + oponki 300zl +

> pierscienie 50zl) Jak widac cena za felgi nie byla wygorowana W

> rozmowie telefonicznej powiedzialem Arkowi ze mnie naprawde

> zaskoczyl to informacja o krzywych felgach i naprawde nie

> wiedzialem co mu powiedziec Nie zachowalem sie w taki sposob jak

> to on opisal ( nie powiedzialem zeby sie odwalil czy cos w tym

> stylu) Ale ludzie przeciez po tylu miesiacach nie bede mu

> zwracal pieniedzy To jest niepowazne Fakt moj blad ze nie

> sprawdzilem tych felg Ale jedzilem na nich do konca ( do

> sprzedazy samochodu) Wszystko bylo wporzadku dlatego zapewnialem

> go ze z flgami niec sien ie dzieje oprocz faktu luszczenia farby

> Arek zle zrobil ze nie sprawdzil ich odrazu Wtedy napewno cos

> bysmy sie dogadali Ale nie po kilku miesiacach nie wiem co z

> nimi robil nie wiem w jakim stanie dojechaly do niego Pewnie mi

> i tak nie uwierzycie Nie jestem naciagaczem bo to nie w omim

> stylu Duzo ludzi zna mnie widzialo moj samochod widzialo jak

> jezdze Zapewniam ze u mnie bylo wporzadku wszystko Jedyny blad

> ze ich nie sprawdzalem przed wysylka Wiec Nie poczuwam sie do

> winy zatajania jakiegos faktu ze felgi sa pokrzywione Bo na ich

> sprzedazy mi nie zalezalo Bo sprzedalem je za smieszne pieniadze

> tak czy siak A sprzedal bym je napewno jak nie dla arka to komus

> innemu A o fakcie ze sa krzywe to naprawde moge to wykluczyc

> gdyz mialem klijenta na nie i sprawdzal je na swim samochodzie (

> FIAT BRAVA) i nic mu nie latala kierownica tak jak to kolega

> Arek mi mowil przez telefon Nie kupil ich gdyz chcialem za nie

> wczesniej 1000zl Wiec prosze po mnie tu nie jechac bo naprawde

> nie jestem w stanie teraz stwierdzic ze wysylajac felgi byly

> krzywe Dziwi mnie jednak ze Arek zalozyl felgi 5 dmni temu i

> jezdzil na nich az do dzisiaj i stwierdzil ze dwie sa krzywe

> Rownie dobrze moge ja napisac taki watek ze chce mnie wrobic w

> zwrot kosztow naprawy ( kto mu udowaodni ze nie wjechal w zadna

> dziure ) badz przy przechowywaniu cos sie z nimi stalo lub

> podczas transportu Na tym koncze i naprawde wyluzujcie ludzie bo

> po takim czasie jest ciezko stwierdzic gdzie lezy pies

> pogrzebany

Po pierwsze ja nic takiego nie napisalem ze powiedziales zebym sie odpieprzył bo to nie bylo tak a po drugie skad wzioles ze mialem fele juz zalozone od 5 dni skoro zakladalem je w sobote i nawet metra nie przejechalem tylko dopiero w poniedzialek do pracy pojechalem i jak zeczelo mi kierownica rzucac na lewo i prawo to pojechalem od razu do wulkanizacji i jak sie okazalo te w lepszym stanie fele sa do bani i tyle a te gorsze sa OK czyli ta przytarta jedna i ta druga co wyglada jak wyglda a co do skladaowania to fele jak domnie przyjechaly to od razu poszly do piwnicy i tam czekaly na cieple dni i tyle wiec nie mam mozliwosci zebym je uszkodzil chyba ze wystarczy je nacisnac placem i tak sie dzieje ale to chyba nie tak a ze ty podajesz ile zaplaciles za nie to sorry ale to kupowales nowy czy prawi nowe a za 1000 to nik tego by nie kupil bo opny na tym co dostalem to ci powiem ze sie tylko na smietnik najdaja a nie do jezdzenia soory ale to jest prawda cala.

A jeszcze jedno skor zaplaciles za te pierscienei 50 zeta to chyba troche przesadziles bo takiej lipy to dawno nie widzialem kto to robil jakis rzemieslnik wiec prosze takich rzeczy nie pisz bo troche przesadzasz.

Napisano

Powiadasz oponki na smietnik ??? - przez telefon mowiles ze wulkanizator mowil ze spokojnien a nich mozna bylo jeszcze jezdzic A to ze jezdziles na felgach wiem bo wystarczy poczytac forum i poogladac zdjecia jakie zamiesciles 5,4,2006 Wiec sam widzisz ze nie moge sie poczuwac do odpowiedzialnosci ze felgi byly krzywe jak je wysylalem Nie udowodnie tego bo nie mam nic na pismie i mowie otwarcie ze nie sprawdzalem tego Wiec przykro mi z tego powodu ze upierasz sie ze cie oszukalem Pewnie sam bym tak postepowal na twoim miejscu ale postaraj sie zrozumiec takze druga strone ktora byla pewna i jest pewna ze z felgami nic sie nie dzialo Nie bede wiecej sie tlumaczyl bo podobno robia to winni a ja sie nie czuje winny

Ps.. O tym kiedy zalozyles felgi dowiedzialem sie z tego watka i z innych wiec napewno jezdziles na nich wiecej niz 100metrow KLIK KLIK

Sa takze na forum inne fotki ktore ukazuja spocik z data 7 kwietnia i wyraznie widac felgi ktore zekomo dostales krzywe Widac takze ze sa juz nan ich oponki inne niz moje Wiec naprawde nie wiem o co tobie chodzi Zdawalo mi sie ze robie interesy z powaznym czlowiekiem A ty odrazu oznajmiasz na forum ludziom jaki to ja jestem naciagacz A ja sprawdzajac wszystko pokoleji mam jak na czarno bialym papierze fakty ktore stwierdzaja ze jednak felgi nadaja sie do jazdy i nie sa krzywe

Napisano
  • Autor

> Powiadasz oponki na smietnik ??? - przez telefon mowiles ze

> wulkanizator mowil ze spokojnien a nich mozna bylo jeszcze

> jezdzic A to ze jezdziles na felgach wiem bo wystarczy poczytac

> forum i poogladac zdjecia jakie zamiesciles 5,4,2006 Wiec sam

> widzisz ze nie moge sie poczuwac do odpowiedzialnosci ze felgi

> byly krzywe jak je wysylalem Nie udowodnie tego bo nie mam nic

> na pismie i mowie otwarcie ze nie sprawdzalem tego Wiec przykro

> mi z tego powodu ze upierasz sie ze cie oszukalem Pewnie sam bym

> tak postepowal na twoim miejscu ale postaraj sie zrozumiec takze

> druga strone ktora byla pewna i jest pewna ze z felgami nic sie

> nie dzialo Nie bede wiecej sie tlumaczyl bo podobno robia to

> winni a ja sie nie czuje winny

> Ps.. O tym kiedy zalozyles felgi dowiedzialem sie z tego watka i z

> innych wiec napewno jezdziles na nich wiecej niz 100metrow KLIK

> KLIK

> Sa takze na forum inne fotki ktore ukazuja spocik z data 7 kwietnia i

> wyraznie widac felgi ktore zekomo dostales krzywe Widac takze ze

> sa juz nan ich oponki inne niz moje Wiec naprawde nie wiem o co

> tobie chodzi Zdawalo mi sie ze robie interesy z powaznym

> czlowiekiem A ty odrazu oznajmiasz na forum ludziom jaki to ja

> jestem naciagacz A ja sprawdzajac wszystko pokoleji mam jak na

> czarno bialym papierze fakty ktore stwierdzaja ze jednak felgi

> nadaja sie do jazdy i nie sa krzywe

jakie inne oponki sa na tych felgach co ty gadasz to ty nie wiesz co mi sprzedales a moze to nie twoje fele domnie przyjechaly mam zrobic zdjecia wszystkich 4 felg i opon ??????????

7 kwietnia mam 4 swiadkow ktrzy potwierdza ze spot byl i ja na nim mialem 2 alusy tylko a nie 4 i to sa fele i iopony twoje chyba ze nie confused.gif

Napisano

Panowie, spokojnie. Kazdy trzyma swoja strone, moze porozmawiajcie na privie? Bo takie sprawy raczej zalatwia sie na maila a nie na forum. Co do zadymy na kaciku Punto. Rozumiem, ze puntomaniacy trzymaja strone kolegi, jednak to jest jedna strona afery, tak naprawde nie wiadomo co i jak. Nie mozna tego tez udowodnic. Nie wiadomo, czy misiek wyslal takie, czy Bolo wpadl w dziure itp. No i te gadanie w stylu: jedz do niego i pogadaj po swojemu - jak dzieci;). Co do kolegi Miska - sam mialem te alusy brac do Tipo, jednak nie mialem kasy. Widzialem tez, ze chlopak nie mial nic do ukrycia. Takze prosze sie tu nie rysowac na forum, a przejsc na priv.

Napisano
  • Autor

> Panowie, spokojnie. Kazdy trzyma swoja strone, moze porozmawiajcie na

> privie? Bo takie sprawy raczej zalatwia sie na maila a nie na

> forum. Co do zadymy na kaciku Punto. Rozumiem, ze puntomaniacy

> trzymaja strone kolegi, jednak to jest jedna strona afery, tak

> naprawde nie wiadomo co i jak. Nie mozna tego tez udowodnic. Nie

> wiadomo, czy misiek wyslal takie, czy Bolo wpadl w dziure itp.

> No i te gadanie w stylu: jedz do niego i pogadaj po swojemu -

> jak dzieci;). Co do kolegi Miska - sam mialem te alusy brac do

> Tipo, jednak nie mialem kasy. Widzialem tez, ze chlopak nie mial

> nic do ukrycia. Takze prosze sie tu nie rysowac na forum, a

> przejsc na priv.

moze jedno ustalmy ja przemocy silowej nie uznaje po drugie kolega troche chcial mnie tu przerobic ze niby jezdzilem i pokrzywilem i dopiero do niego dzwonilem ze cos nie tak mam nato swiadkow ze 2 alusy sa ok a 2 nastpene ktore zalozylem dopiero w teen wekend okazaly sie niewypalem i tyle z mojej strony kolega Misiek twierdzi ze byly OK ale sam tez mowi ze tego przed wysyłka nie sprawdzil ja tez jak dostalem nie sprawdzilem tylko teraz to wyszlo i tyle wyszlo jak wyszlo ale gadanie w stylu ze to po takim czasie nie berdzo mnie interesuje mnie troche wkurzylo i tyle moge pojsc na uklad ze ja zaplace za jedna a on za druga i bedzie cacy ale on tego wogole nie prorponuje wiec co amm robic na policje z tym isc az taki to ja nie jestem zeby zaaltwiac sprawy. Ale nie lubie jak ktos mnie olewa i tyle

Napisano

> tyle moge pojsc na uklad ze ja zaplace za jedna a on za druga i

> bedzie cacy ale on tego wogole nie prorponuje wiec co

No i dla mnie to by bylo najlepsze rozwiazanie. Ale to moje zdanie.

Napisano

Pokrzyczcie sobie na priva, kącik nie jest od tego...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.