Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opel Tigra 1.6 16V z automatem 96r - Warto?

Featured Replies

Napisano

Szukałem ale nic nie znalazłem. Jutro jadę oglądać taką Tigre z LPG z 1.6 16V ale ze skrzynią automatyczną. Co to jest i z czym to się je? Na co zwracać uwagę? Czy warto? Sprawa pilna!

P.S Czy może lepiej fiata brava 1.6 16V z LPG - oglądałem i był nawet w niezłym stanie i mam go do południa go zaklepanego ale chciałem tą Tigre jeszcze obejrzeć. 

Napisano

No ale konkretnie jakie masz wymagania, bo widzę że jak nie AR, to Opela albo Fiat? ;] Wszystkie auta wiekowe, brałbym to które będzie w jak najlepszym stanie technicznym. 

Napisano
  • Autor

Przy tym wieku auta praktycznie nie ma wymagań. Byle by zdrowe było blacharsko. Zastanawia mnie ten automat. Co to jest i czy to jakiś wynalazek czy można brać? O dziwo takie tanie auta w PL idą jak świeże bulki. Było ladne punto dzwonie po godzinie od wystawienia ogłoszenia nie ma. I to nie pierwsze takie ogłoszenie

Napisano

W tej kwocie i przy takim aucie dalej niż 100km bym nie jechał, chyba że auto pewne od znajomego. W przypadku Opla to zapewne ile bierze oleju i rdza.

Napisano
  • Autor

Kupiona Brava bo wygląda całkiem pozytywnie... Tigra? Oglądałem... brak słów... Auto nie chciało odpalić, po przekręceniu kluczyka mrugała jakaś śnieżynka, miała mieć jeden purchel, okazało się że podszybie, błotniki tylne i pod klapą skorodowane mega ostro... Przez telefon wszystko ładnie pięknie... Co do gazu ja tam sekwencji nie widziałem... Nie wiadomo kiedy był rozrząd robiony, olej wymieniany i co było robione... MASAKRA! Wiem że nie pieniądze ale jeżeli się uczciwie pytam i lecę na drugi koniec Łodzi w cholendarne korki to wypadałoby powiedzieć co i jak :/ kuźwa czy ja jak sprzedaje coś to zawsze muszę być szczery do bólu?