Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co sądzicie o takich bębnach i łącznikach stab.?

Featured Replies

Napisano

Witam!

musze zakupic nowe bebny i szczeki do mojej asterki caravan, co sadziecie o takich ? cena chyba dobra zlosnik.gif

musze jeszcze zmierzyc, ale jestem prawie pewny ze takie do mnie ida

a na opel shop sa takie ale sporo drozsze, ale moze lepszej jakosci, jesli ktos mial przyjemnosc kupowac takie lub takie to prosze o opinie

aha tyle ze na aukcji jest 200x67 a w sklepie opel shop 200x52 , pierwszy wymiar to srednica wewn., a drugi to szerokosc, ale ktora do wewn bebna od krawedzi, czy maksymalna jaka mozna zmierzyc?

Inna sprawa to łączniki stabilizatora, montowal ktos te bo musze kupic 2, w jednym pekla plastikowa obejma, w drugim sruba sie urwala, ach te nasze drogi sick.gif

Pozdrawiam eRd

Napisano
  • Autor

Witam ponownie, widze ze nikt nie odpowiedzial, troche sie rozejrzalem i mam do wyboru w sumie w tej samej cenie 2 zestawy

1. bebny NK (podobno duńskie), podobno lepsze od ATE 150zl za 2 i do tego szczeki RAICAMY wloskie 70zł

2 Bebny ATE ok 165zl za 2, szczeki ferodo premier 70zł

Ktore polecacie? Dobrze by bylo zebym jeszcze dzisiaj wiedzial, to bym jutro zamowil grinser006.gif

pozdrawiam, aha jesli ktos chce kupowac jakiekolwiek czesci w InterCars na ulicy Żmujdzkiej w Krakowie to odradzam! bylem dzisiaj Pan zrobil wielka łaske kiedy spytalem o ceny czesci, poprostu jak mi podal ceny i zapytal "Piasac?!" to juz mu bylo nie w smak ze smiesza mnie jego ceny hehe.gif zamowie w zaprzyjaznionych sklepach z naszym kacikiem

Pozdrawiam wszystkich

Napisano

odezwij się do Bouler 'a to Ci pomoże ok.gif

Napisano
  • Autor

> odezwij się do Bouler 'a to Ci pomoże

Odezwalem sie, dzieki za pomoc Tobie i koledze Bouler'owi (nawet o 1 w nocy pomogl mi w wybraniu czesci, za co dziekuje smile.gif) przelew poszedl, rabat dla kacikowiczow sie sprawdza grinser006.gif

pewnie bede zadowolony z czesci, polecam zakupy u kol. Bouler'a ok.gif

zestaw polecial taki : łączniki stabilizatora FEBI, szczeki FERODO PREMIER i bebny ATE, idzie dlugi weekend, czesci zaloze i sprawozdanie zloze, bo czeka mnie mala trasa (jakies 170km) zlosnik.gif

dobra ide spac palacz.gif

Napisano

> Odezwalem sie, dzieki za pomoc Tobie i koledze Bouler'owi (nawet o 1

> w nocy pomogl mi w wybraniu czesci, za co dziekuje )

A nie ma za co cool.gif. Zawsze staram się pomóc ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.