Maro04 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Witam mam problem z grzejącymi się przednimi kołami w mojej Bravce Przewody zarówno elastyczne jak i miedziane zostały wymienione pozatym sprawdzilem:- tłoczki - pompke - podnosze samochód do góry kręce kołem i nie czuję żadnego oporu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halny Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Gorące czy ciepłe ? Śmierdzi hamulcem? A nie miga kontrolka klocków ? PS- ja bym i tak obstawiał, że klocki nie odbijają albo tarcza "krzywa" (bije kołami czy nie ?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maaster Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Witam mam problem z grzejącymi się przednimi kołami w mojej Bravce Jarzmo względem zacisku łatwo chodzi ? Prowadnice zacisków w jakim stanie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maro04 Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 Prowadniczki wyczyszczone w stanie dobrym, tarcze proste tłoczki odbijaja czysciłem wymieniałem i jest ok po wszystkim wcisnołem je ręcznie bez żadnego trudu Niestety sprawa jest dziwna podnoszę koło do góry kręcę nim i nie czuje żadnych oporów hamulec też odbija klocki na pewno się nie blokują sprawdzałem na podnośniku i w drodze. Szczerze podejżewam łożyska tyle że one niestety nie dają żadnych objawów byłem u mechanika ale on niestety rozłożył ręce i wykluczył łożyska a ja już niechce strzelać i o chwile wymieniać coś nowego nie mając pewnośći że to pomoże Felgi stają si mocno gorące polewam wodą po feldze i woda zaczyna parować nie da się utrzymać ręki na dłuższą chwile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts