Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No to teraz się znowu zacznie ...... szukanie :)

Featured Replies

Napisano

Jako że w sobotę odjechał z nowym właścicielem mój C4GP :) po 3 latach kompletnej bezawaryjności, za chwile zacznę się rozglądać za nowym :) 

- chodzi mi po głowie powrót do C8 - > po 2011 z 2.0HDi 163FAP i BVA AM6, ale niestety jest to już auto "technologicznie stare"

- drugim typem jest następca mojego :) C4GP II 2.0 BlueHDi 150FAP BVA AM6 III :)

Jak patrzę na nasz krajowy rynek, to NIE MA NIC ........ :( co warto by było choćby pojechać oglądać .... C8 nie ma ani jednego, a C4GP II i owszem są, ale wyposażeniem i silnikiem nie grzeszą ...

Trzeba znowu będzie się po zachodnich portalach aukcji po-leasingowych poszwędać .....

Napisano
  • Autor

No i bylo sprzedawac ?

No było, było :)

I tak długo był u mnie 50% dłużej niż poprzednie.

ale tylko 46 kkm :) w 3 lata, a nie 60 kkm w 2 :)

Napisano

Za ile poszedl?

LIFE IS TOO SHORT TO RIDE SHIT BIKES

Napisano
  • Autor

Za tyle ile był wystawiony, prawie 4 dychy   :) nawet w umowie tyle jest :)

Napisano

Ladny byl z full opcja wiec ciezko takiego znalezc. Teraz sie naszukasz nastepcy haha. Nigdy sie auta nie sprzedaje jak sie nowego nie ma... bo ja szukalem 6 miechow.

Napisano
  • Autor

Ladny byl z full opcja wiec ciezko takiego znalezc. Teraz sie naszukasz nastepcy haha. Nigdy sie auta nie sprzedaje jak sie nowego nie ma... bo ja szukalem 6 miechow.

:) C8 szukałem ponad rok :)

Mam służbowe duże :) więc nie ma ognia, aczkolwiek jako, że małe żony też wystawione to trzeba już zacząć się rozglądać.......

Co do następcy to hmmmm, jednak opcja C4 GP II chyba jednak przeważy :) ale jest problem, chciałem wziąć na jazdę próbna takie 2.0 BlueHDi z BVA i jest problem :) handlowiec mi proponował 1.6 w manualu :)

W całej Warszawie nie maja w salonach takiego jak mnie interesuje :)

Napisano

:) C8 szukałem ponad rok :)

Mam służbowe duże :) więc nie ma ognia, aczkolwiek jako, że małe żony też wystawione to trzeba już zacząć się rozglądać.......

Co do następcy to hmmmm, jednak opcja C4 GP II chyba jednak przeważy :) ale jest problem, chciałem wziąć na jazdę próbna takie 2.0 BlueHDi z BVA i jest problem :) handlowiec mi proponował 1.6 w manualu :)

W całej Warszawie nie maja w salonach takiego jak mnie interesuje :)

Przesiadka z 2,0 na 1,6 to masakra bedzie do tego manual.... auta ktore chcesz kupic to w Polsce jeszcze nie sprzedano :) szukaj dalekooo od Polski kompletnej fury.

Napisano
  • Autor

http://otomoto.pl/oferta/citroen-c4-grand-picasso-2-0hdi-150km-7-osobowe-blue-exclusive-automat-ID6yiixh.html takie cos w kregu zainteresowania?

Dokładnie tego biorę pod uwagę :), tylko milczą na zadawane moja pytania o "przygodach" :) fakt że nie ma info że ktoś pytanie przeczytał :)

Historia z bazy PSA tez nie za bogata. Młode auto. Jeszcze na F blachcach.

I to: http://allegro.pl/show_item.php?item=6035448729 tylko wolałbym być max 2 właścicielem :) pierwszym w PL :)

Napisano

Dokładnie tego biorę pod uwagę :), tylko milczą na zadawane moja pytania o "przygodach" :) fakt że nie ma info że ktoś pytanie przeczytał :)

Historia z bazy PSA tez nie za bogata. Młode auto.

I to: http://allegro.pl/show_item.php?item=6035448729

Tez go widzialem ale bialy ladniejszy:) z Kielc to Liwek jest moze to w jego okolicy i moglby zerknac.

Napisano
  • Autor

Tez go widzialem ale bialy ladniejszy:) z Kielc to Liwek jest moze to w jego okolicy i moglby zerknac.

Ja jestem z Kielc :), znaczy pochodzę, tam mam nadal Rodziców :)

A sprzedający jest niejako "znajomym" - to autoryzowany Blacharz-lakiernik Citroena :) Kazio Dziewierz :)

Już nadałem Tacie temat żeby do Kazia podjechał popytał, wyoglądał :)

Napisano

Ja jestem z Kielc :), znaczy pochodzę, tam mam nadal Rodziców :)

A sprzedający jest niejako "znajomym" - to autoryzowany Blacharz-lakiernik Citroena :) Kazio Dziewierz :)

Już nadałem Tacie temat żeby do Kazia podjechał popytał, wyoglądał :)

Hehe a ja myslalem ze z Wawki :)

Kupil tanio zrobil i sprzedaje.... jak znajomy to chyba bubla nie sprzeda. A na mobile.de sa jakies ciekawe ogloszenia?

Napisano
  • Autor

Hehe a ja myslalem ze z Wawki :)

Kupil tanio zrobil i sprzedaje.... jak znajomy to chyba bubla nie sprzeda. A na mobile.de sa jakies ciekawe ogloszenia?

Za Odrą to nie ma nic poniżej 21000 Euro :)

Napisano
  • Autor

normalnie tragedia :oslabiony::pad:

.... a o czym Ty .... bo nie bardzo ....

Napisano

.... a o czym Ty .... bo nie bardzo ....

rozumiem takie wydarzenie że trzeba było napisać na AK

Napisano
  • Autor

rozumiem takie wydarzenie że trzeba było napisać na AK

Było przeczytać tytuł i dać sobie spokój, a nie gabinetów odstawić....