Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

brak mi slow :(

Featured Replies

Napisano

juz wszystko zrobilem kolo tego auta zeby bylo ok. dzis jazda - wszystko super az tu nagle sie okazalo ze jak cofajac wciskam hamulec to slychac super glosne tapniecie i czuc takie zerwanie na aucie - podejzewam poduszki pod silnikiem i skrzynia (mam nadzieje ze jedna a nie wszystkie) a wy co myslicie ? cofajac do tylu i hamujac cos okropnie "tompie" raz ale bardzo solidnie

Napisano

ja mysle ze trzeba do huty sendzimira z samochodami o przebiegu ponad 400kkm

crazy.gif

a tak po za tym jesli nie ma opcjii zal do huty wahacze wymienione to razej poduchy wlasnie trza druga osobe jedna manipuluje silnikiem druga patrzy i juz iwesz

cena chyba oszalamiajaca nie powinna byc

jak chcesz to cie pociesz moj kumpel ma beeme 316 z 95roku bardzo kulturalny samochod fajniutkie autko naprawde tylko ze ma przebieg 280kkm i co chwila cos wniej trzeba dlubnac najczesciej jakies pierdolki zamek sienie otwiera pas sie zablokuje rączka nad oknem urwie abs sie swieci ciagle wiec to typowe w autach takich wink.gif co niezmienia faktu ze bmw tym naprawde swietnie i komfortowo sie jezdzi no i prezencje ma

Napisano
  • Autor

blizej mam do huty zawiercie zlosnik.gif

no a powaznie to fura nie ma 400tys bo wnetrze jest zadbane , fotele nie wytarte, kiera git no widac ze 400 tys to nie ma i knige mam serwisowa zlosnik.gif auto spedzilo swoje dotychczasowe zycie na slasku i walalo sie po tych torach tramwajowych, po tych rozpadlinach na drogach i teraz mam co mam zlosnik.gif

Napisano

beema tez w salonie ideal jak nowa kiera nie wytarta bo pedaly tez gites a licznik juz blisko 300 pokazuje a ile bylo przed cofaniem biglaugh.gif no ale u nas to faktycznie 100tysiecy to tak jak 300 w niemczech

Napisano
  • Autor

no tak ale nie mozesz porownac trwalosci wnetrza fiatka z bimerem zlosnik.gif przepasc - kumpel ma m5 z konca lat 80 i srodek jest rewela a samochod ma 500tys na blacie zlosnik.gif

Napisano

no to nie ulega watpliwosci ale pierdoly w tym samochodzie moga dobic ciagle cos nie dziala cos odpada ale generalnie to bzdety a zawias sielnik skrzynia ideal biglaugh.gif

Napisano

Przeciez ty juz wszystko w tym samochodzie wymieniles zawieche UPG masz problemy z gazem cos jakis trefny ten twoj BBM albo ten od ktorego go kupiles byl jakims kilerem samochodowym! Chce sie wrecz napisac "padaka sprzedaj" ale po tych inwestycjach to trzeba nim pojezdzic.

Napisano

> blizej mam do huty zawiercie

z otwartymi ramionami Cie przyjma zlosnik.gif elektrostalownia potrzebuje metalu na przetop zlosnik.gif zostaw pod portiernia na zabkach z kartka zlosnik.gif

ale serio masz pecha z ta marianna frown.gif nie zazdroszcze . tez mam pare przygod z moja padaka ,ale to co u Ciebie sie dzieje to istna tragedia , non top cos robisz,wymieniasz.....

mnie czeka wymiana zawiechy chyba (za czesto jezdzilem na dabrowe gornicza i katosy przez "przyjazn" te dziury wykonczyly tylne zawieszenie ..... do tego w kolejce skrzynia biegów , ech ... ale nie da sie nie kochac bbmow zlosnik.gif

Napisano

sprawdz klocki hamulcowe ,miałem podobnie skończyło się na hamowaniu blachamii wymianą tarczi klockow

Napisano
  • Autor

dzis sprawdze wszystkie kola pod wzgledem hamulcow, heh niby wszystko nowka (samko/maff) ale nigdy nic nie wiadomo.

Napisano

> juz wszystko zrobilem kolo tego auta zeby bylo ok. dzis jazda -

> wszystko super az tu nagle sie okazalo ze jak cofajac wciskam

> hamulec to slychac super glosne tapniecie i czuc takie zerwanie

> na aucie - podejzewam poduszki pod silnikiem i skrzynia (mam

> nadzieje ze jedna a nie wszystkie) a wy co myslicie ? cofajac

> do tylu i hamujac cos okropnie "tompie" raz ale bardzo solidnie

Ja miałem podobnie jak założyłem śruby zabezpieczające do kół. Okazało się że są zbyt długie i w bębnach czasem zachaczały i nikt nie wiedział co się dzieje.

Tylko że w moim przypadku słychać to było ewidętnie z tyłu samochodu.

Napisano

> Ja miałem podobnie jak założyłem śruby zabezpieczające do kół.

> Okazało się że są zbyt długie i w bębnach czasem zachaczały i

> nikt nie wiedział co się dzieje.

> Tylko że w moim przypadku słychać to było ewidętnie z tyłu samochodu.

Słyszałem o tej teorii, to się ponoć zdarza także jak się zmienia felgi alu na stalowe i zostawia śrubki od alu - są zazwyczaj za długie i o coś tam chaczą.

Napisano
  • Autor

no i bania normalnie, 45 na szarpakach w 3 mechanikow nas tam bylo i diagnosta i nic nie znalezlismy, heh jak walilo hamujac do tylu tak wali, jutro ogladam bardzo dokladnie zaciski i jarzma oraz wnetrza bebnow - jak nic nie znajde to zagladam do zabierakow (moze pekl seger i teraz zie krzyzak suwa po polosi) - poduszki niby dobre taka zadecydowalismy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.