Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Striptiz układu kierowniczego

Featured Replies

Napisano

Cosik zaczyna hreszczecz prawej strony przy kole z przodu raczej nie Mc Person tzn t łożysko cos bardziej od spodu tak jakby pod nogami pasażera ale od lewej strony . Rozbierał ktos układ to wszystko od spodu może?? albo jest jakis manualik bo od chyba 3 godzin usiłuje cosik znaleśc na forum ale sciana.gif nie za bardzo cos mi forum wbija się i już zaczynam łapać lekką wrrr.gif pozdrowionka

Napisano

Może maglownica mówi 30.GIF

albo drążek kierowniczy(jak striptiz i cię znosi to może on)

albo jakieś nakrętki się poluzowały niewiem.gif

Napisano
  • Autor

Wczoraj podjechałem do znajomego mechaniora, najpierw też śtwierdził że to maglownica. poodpinaliśmy sworznie od układu kierowania i cisza.... koła same e kręcone na boki i cisza nic nie hreszczy ... jeden sworzeń od drązkatak jakoś cieżko sie ruszał wieć mu zapodałem wd40. zapsikałem z nim też gumy na wahaczu , zmontowaliśmy wszystko i cisza nic nie hrumka.... dzis jak jechałem do pracy cichutko żadnych niepokojących objawów.... Wnerwiłem sie tylko bo jak stawialiśmy unolota na podnośnik to poszło cos nie tak bo od spodu tam gdzie sie montuje podnośnik wylazła dziura i trachło kawałek blachy na profilu . Pewnie nie obejdzie sie bez spawanka .... co o tym myślicie pozdrawiam....

Napisano

> zapodałem wd40. zapsikałem z nim też gumy na wahaczu ,

> .... co o tym myślicie pozdrawiam....

myślę że WD40 na gumę to nienajlepszy pomysł

Napisano
  • Autor

> myślę że WD40 na gumę to nienajlepszy pomysł

Więc co byś sugerował na takie cosik jak gumowe eleemnty współpracujące z metalem?

A i jeszce jedno co zrobić z dziurką po podnośniku ... wyrwało profil tam gdzie sie standardowy podnośnik od uno montuje tylko troche dalej niż w zalecanym miejscu ... pewnie bez spawania sie nie obejdzie a moze mata i żywica a może jakieś inne sugestie ....

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.