Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

aktualizacja navi clio3 2010r

Featured Replies

Napisano

Szukam pomocy w aktualizacji mapy w clio doczytałem co nieco w necie różnie to się wszystko przedstawia ,kilka osób poleca zrobić to tu http://pl.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/9052/~/instalacja-programu-tomtom-homehmm trochę mam pietra,żeby jak się nałoży nowa mapa na starą i coś pójdzie nie tak to nie będzie wtedy nic!Może ktoś z kolegów coś pomoże?

Napisano

Masz mape na SD?

Edytowane przez mrarek

Napisano

Szukam pomocy w aktualizacji mapy w clio doczytałem co nieco w necie różnie to się wszystko przedstawia ,kilka osób poleca zrobić to tu http://pl.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/9052/~/instalacja-programu-tomtom-homehmm trochę mam pietra,żeby jak się nałoży nowa mapa na starą i coś pójdzie nie tak to nie będzie wtedy nic!Może ktoś z kolegów coś pomoże?

Poczytaj i zrób jak piszą :)

mhtm.pl/forum/mapy_do_nawigacji-512/carminat_tomtom_2013_carminat_pl-69511.html

Napisano
  • Autor

Masz mape na SD?

tak mapa jest na karcie ale coś mi też nie pasi bo nie jest to karta z logo Renault tom tom tylko zwykła 4GB pewnie już ktoś cos robił jakiegoś lewika.

Napisano

masz tom tom live czy zwykły ? wiesz że to piractwo :D ? ja zaktualizowałem jest to bardzo proste tylko trzeba robić z instrukcją i po kolei :-) 

Napisano

masz tom tom live czy zwykły ? wiesz że to piractwo :D ? ja zaktualizowałem jest to bardzo proste tylko trzeba robić z instrukcją i po kolei :-) 

Ja bym nazwał piractwem żądanie za takie aktualizacje takich pieniędzy :)

Gdyby ceny były rozsądniejsze nie byłoby naszego piractwa :)

Napisano
  • Autor

Właśnie kiedyś udało mi się otworzyć w navi info o mapie takie na niebieskim tle była tam wersja,itp.teraz zabij mnie i nie potrafię tego znaleźć!wiem że jak będzie live to lipa bo ponoć tylko orginał,jak zwykły to idzie to przejść.To ojca autko nie mam go na codzień,możemy przejść na priv lepiej się będzie pisać.Piractwem i skandalem to można nazwać to co się dzieje u rządzących.....ale to nie o tym tu mowa ;)