Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Części do Golfa I

Featured Replies

Napisano

Cześć

W sumie to nie wiem, czy dobrze, że piszę na tym kąciku, ale w końcu Golf I był produkowany w czasach PRLu  ;]  więc może strasznego faux pais nie popełniam.

Golf I to był jeden z moich pierwszych samochodów i po tym okresie zostało mi trochę gratów m.in. skrzynia biegów manualna 4, jakiś rozrusznik, boczne tylne szyby do wersji 3-drzwiowej, deska rozdzielcza z zegarami przed liftowymi, jakiś gaźnik do 1,1. I teraz zastanawiam się czy Golf I to już taki klasyk, że za wspomniane części jestem w stanie wziąć jakieś rozsądne pieniądze, czy lepiej wywieźć to na śmietnik tudzież złom. Jeśli faktycznie byłoby zainteresowanie to gdzie najlepiej dać ogłoszenie, na OLX, Allegro czy są może jakieś miejsca w sieci gdzie łatwiej trafię do amatorów takich części?

Napisano

Ja bym dał na olx. Jeśli cena będzie przystępna to powinno szybko pójść.

Ale nie licz na kokosy. Jak dasz zaporową cenę to będziesz się z tym bujał.

Napisano
  • Autor

Nie liczę na kokosy, tylko kalkuluję czy warto się z tym bujać.

Napisano

Wszystko zależy ile Ciebie "uszczęśliwi". Kupę lat temu też miałem Golfa z tym że II. Skrzynia 4-ka trochę słabo pewnie 5-ka była by chodliwsza. Gaźnik, rozrusznik i deska powinny pójść. Gorzej z szybami.

Ale zawsze będziesz miał satysfakcję że komuś pomogłeś. Pewnie parę osób z bzikiem na punkcie Golfa się znajdzie. W końcu to youngtimer.

Napisano

Na pewno warto dać ogłoszenie na FB w jakiś grupach skupiających miłośników Golfa I

Z pewnością znajdzie się ktoś kto przyjedzie, zabierze całość i wypłaci 200-300 PLN

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.