Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koło pasowe 530D E61 - jakie?

Featured Replies

Napisano

Pomału muszę przymierzyć się do wymiany koła pasowego w moim 530d. Wiadomo, najlepiej oryginał ale może równie dobry jest zamiennik, FEBI, CORTEKO, SWAG? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

Napisano

Corteco szło na pierwszy montaż.Później Ci napiszę jakie mniej więcej koszta w hurcie.Z budżetowych to jeszczę polecam Dayco.

Napisano
  • Autor

Corteco szło na pierwszy montaż.Później Ci napiszę jakie mniej więcej koszta w hurcie.Z budżetowych to jeszczę polecam Dayco.

Będę wdzięczny:)

Napisano

Numer OE 11238511371

Corteco u mnie  w hurcie wychodzi jakieś 950zł brutto,numer Corteco to 80001103,zobacz po ile są na alledrogo,ewentualnie kit za śrubami o numerze 80004866.

Jutro w pracy sprawdzę Ci Dayco o którym wspominałem.

EDIT: To Dayco o którym Ci wspominałem to koszt ~ 800zł.

Edytowane przez Prozaq

Napisano

Za 950 zl z faktura i wyslka moge Ci zrobic to Corteco ;)

Napisano
  • Autor

Za 950 zl z faktura i wyslka moge Ci zrobic to Corteco ;)

Kupiłem na Allegro Corteco za 854zł, nie wygląda na podróbę, podrabiają to w ogóle?

Napisano

Kupiłem na Allegro Corteco za 854zł, nie wygląda na podróbę, podrabiają to w ogóle?

Cena ciężka do osiągnięcia w hurcie. Odliczyć zarobek sprzedawcy i prowizję allegro, to ja nie wiem skąd oni to biorą, kradną?

U mnie w hurtowniach bliżej 1000, jak bym pogadał z kierownikiem jednej hurtowni, to może zrobić jednorazowy strzał w okolice ceny Muzyka.

Edytowane przez kaczorek79

Napisano
  • Autor

Cena ciężka do osiągnięcia w hurcie. Odliczyć zarobek sprzedawcy i prowizję allegro, to ja nie wiem skąd oni to biorą, kradną?

U mnie w hurtowniach bliżej 1000, jak bym pogadał z kierownikiem jednej hurtowni, to może zrobić jednorazowy strzał w okolice ceny Muzyka.

Takie czasy... może chcą się pozbyć stanów magazynowych?

Napisano

Takie czasy... może chcą się pozbyć stanów magazynowych?

Wierzysz w to naprawdę?Ja jako dość duża hurtownia kupuję to u kilku innych dostawców największych w Polsce drożej na FV niż to koło jest wystawione na allegro.Więc albo ktoś sprzedaje podróbkę w cenie Corteco(bardzo prawdopodobne) albo sprzedaje po prostu kradzione wyniesione przez jakiegoś magazyniera(w co wątpię bo wtedy jest problem z wystawienie FV itp.).Przy takich kosztach nie ma nawet zarobku rzędu 10% więc dla mnie to jest immo bez sensu i gra nie warta świeczki.Przy takim zarobku nie daj boże zdarzy się reklamacja to już w ogóle jest kibel.

Napisano
  • Autor

Wierzysz w to naprawdę?Ja jako dość duża hurtownia kupuję to u kilku innych dostawców największych w Polsce drożej na FV niż to koło jest wystawione na allegro.Więc albo ktoś sprzedaje podróbkę w cenie Corteco(bardzo prawdopodobne) albo sprzedaje po prostu kradzione wyniesione przez jakiegoś magazyniera(w co wątpię bo wtedy jest problem z wystawienie FV itp.).Przy takich kosztach nie ma nawet zarobku rzędu 10% więc dla mnie to jest immo bez sensu i gra nie warta świeczki.Przy takim zarobku nie daj boże zdarzy się reklamacja to już w ogóle jest kibel.

http://allegro.pl/corteco-kolo-pasowe-bmw-e60-525d-530d-e90-325d-33-i5841684151.html

Tu kupiłem, towar doszedł na drugi dzień, faktura jest, towar nie wygląda na podróbę, oznakowany, obrandowany, instrukcje, pudełka, wszystko jest. No zobaczymy, najwyżej będę pluł sobie w brodę jak się rozsypie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.