Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ktos ma z tym doswiadczenia?

Featured Replies

Napisano

> Chodzi o taki bajerek. Same rezystorki slyszalem, ze wlaczaja

> jedytnie na stale ssanie. A czy ktos uzywal tego?

> http://www.allegro.pl/item103603682_rtuning_powerbox_przyrost_mocy_do_25_km.html

to średnio daje złoty sześciesiąt za konia mechanicznego icon_rolleyes.gif - heh, chyba se kupię, bo bluefin do focusa kosztuje tak około 100 pln za konia mechanicznego - toż to czyste złoto, lece kupić rotfl.gif

Napisano

> Chodzi o taki bajerek. Same rezystorki slyszalem, ze wlaczaja

> jedytnie na stale ssanie. A czy ktos uzywal tego?

> http://www.allegro.pl/item103603682_rtuning_powerbox_przyrost_mocy_do_25_km.html

daj sobie spokoj z takim badziewiem jak chcesz cos takieogo robic to kup sobie rezystorek w sklepie elektronicznym za 5 gr zdrutuj i bedziesz mial to samo

Napisano
  • Autor

No wlansie wiem bo sa te rezystorki na allegro za 6zl a sklepie ponoc taniej. Ale tutaj mozesz regulowac chyba dzialanie takiego rezystorka + wylaczanie calkowite a wiec w podrozy wylaczam i mi spala mniej. Dlatego moje pytanko jak to wyglada w praktyce. Jakie sa alternatywy to wiem z przegladania allegro.

Napisano

> kup se lepiej magnetyzer

najlepiej komplet z magnteyzerem powietrza tylko musi miec atest pzm bo tylko ten w oryginale dodaje 100 km wiecej reszta daje tylko 5km biglaugh.gif

Napisano

Rewelka!!! Trzeba ten "wynalazek" zastosować we wszystkich samochodach. Nie rozumiem po co producenci kombinują z róznymi wersjami silników, skoro trzeba tylko dobrać odpowiedni rezystorek i mamy całą gamę silników o róznej mocy. hehe.gifbiglaugh.gifmlot.gif

Aha - jeszcze jedno - jeśli napompuje się oponki azotem, to zyskamy kolejne 5% przyrostu mocy. zakrecony.gif

Napisano
  • Autor

Odp jest prosta smile.gif. Ludzie patrza na spalanie + silnik ma jakies mechaniczne ograniczenia. Ja bym zniosl okresowe zwiekszenie spalania ale z opini widze, ze nei warto i tak.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.