Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wawa - Off-roadowy Dzień Kobiet

Featured Replies

Napisano

Brać kobity, wsadzać je za kierownicę (warunek uczestnictwa) i przyjeżdżać ;)

Ja jadę na zasadzie, że daję auto i siebie jako pilota ;]

Kobieca impreza!
Zapraszamy na off-roadowe zabawy, które dla Was przygotowaiśmy. W planie do przejechania trasa turystyczna, będą konkurencje i zabawy terenowe, tor, dziwne manewry i zadania w których pilot będzie musiał się wykazać, ale to wszystko bez ciśnienia, na wesoło. Będziemy zdobywać punkty i wygrywać nagrody. W ramach imprezy ciepła strawa w ciągu dnia + ognisko na zakończenie, a przy nim integracja. Za kierownicą auta może siedzieć tylko kobieta, płeć pilotów i osób towarzyszących dowolna. Zapraszamy z dziećmi, wujkami, przyjaciółkami...

W tym roku dzień kobiet robimy wspólnie Świętochów Village Circout i OFF-FEAR. 

Co się będzie działo? 
- Zaprosimy Was na trasę po road-booku, nie będzie ona trudna technicznie ale przygotowaliśmy podstępne zagadki, odpowiadając na nie zdobywacie punku.
- Będziecie zdobywać pieczątki (dla niezorientowanych - trzeba podjechać w odpowiednie miejsce aby zetknąć ze sobą pieczątkę i przymocowaną do auta kartkę), pieczątki będą o różnym stopniu trudności, zawsze radzimy obejrzeć, przemyśleć i dopiero potem na spokojnie podejść do próby. Każda pieczątka to punkt w konkurencji.
- Konkurencje techniczne, będzie to szereg zabaw w których kierowca i pilot będą musieli wykazać się umiejętnościami precyzyjnej jazdy wg określonych zasad, punkty zdobywamy za wykonanie zadania, a nie za czas.
- Konkurencje na współpracę kierowca-pilot, podobnie jak konkurencje techniczne będą polegały na wykonaniu zadań ale o zwycięstwie i zdobyciu punktów zadecyduje przede wszystkim współpraca między osobami w załodze.
- Konkurencje dodatkowe, będą niespodzianką, będziemy je proponować w przypadku gdy załogi zdobędą identyczną ilość punktów w ciągu całego dnia.

- Jest możliwość wypożyczenia na tą imprezę auta wraz z instruktorem.

- Jest możliwość wynajęcia animatrorki zabaw dla dzieci.

- Będzie dobre jedzenie, dobre bo naturalne :)

- Tutaj przeczytacie więcej: http://www.off-fear.pl/dzie--kobiet.html

- Tutaj zgłaszamy udział wypełniając formularz: http://klubtrenerowbiznesu.pl/ankieta/index.php/443152?lang=pl

Macie pytania, wątpliwości, potrzebujecie porady, więcej informacji, specyficzne potrzeby? Cokolwiek, dzwońcie lub piszcie:
[email protected] tel. 601641117

Napisano

Z Beatą w jednej firmie pracowałem kiedyś ;]

Ja nie mogę bo pracuję, ale Danuśka coś brzęczy, żebym dał jej Frotkę, bo z koleżanką się chce wybrać :panic:

Edytowane przez tomirek

Napisano
  • Autor
15 minut temu, tomirek napisał:

Z Beatą w jednej firmie pracowałem kiedyś ;]

Ja nie mogę bo pracuję, ale Danuśka coś brzęczy, żebym dał jej Frotkę, bo z koleżanką się chce wybrać :panic:

To daj, postaram się upilnować :hehe:

A Beatę przecież poznałem na Dniu Dziecka ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.