Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zapłata za auto

Featured Replies

Napisano

Przeszukane forum ale nic na ten temat zaplaty nie widze :( Pierwszy raz przymierzam sie do zakupu auta na aukcji w Angii, dokładnie w Copart.

Za aukcje musze zaplacic w terminie, innaczej ponoc sa niemale kary. Mam pytanie jak wy placicie? Przez bank czy innaczej? 

W necie na firme co niby szybko robi przelewy do anglii england.pl moze ktos korzystal lub z innego sposobu? Bardzo prosze o porade jak najlepiej zaplacic za aukcje

Napisano

Nie można po prostu zlecic przelewu na wskazane konto?

Masz dostęp do Copart? Kiedyś chciałem kupić tam motocykl, ale   formowalności zniechęciły mnie.

Edytowane przez mazi

Napisano

Najlepiej jak znajomy ma angielskie konto; inna opcja przelew przez pośredników np. Currencyfair.

Spoźnienie płatności to koło 20f kary za kazdy dzien więc w praktyce musisz zapłacić w dniu wygranej aukcji.
Odbiór auta chyba 5 dni roboczych a później kara 18f za kazdy dzien zwłoki.

Ps. Zanim zaczniesz licytować zapoznaj sie z tabelą opłat [emoji6]

Wysłane z mojego SM-J500FN

Napisano
  • Autor

No wlasnie opłaty karne w Copart- masakra, dlatego nie chce ryzykowac z casem wysylki. Dzieki Kokosz za podpowiedz tylko Currencyfair widze 1 dzien i oplata do tego to chyba w England.pl sie zdecyduje bo za darmo przelew i najdalej w kilka godzin beda na koncie w Anglii... hmm 

• 2 tygodnie później...
Napisano

Też przymierzam się do sprowadzenia anglika, co prawda raczej nie Copart a HBC ale jeden pies. Dzięki za info odnośnie przelewów, przeglądam ich stronę i faktycznie ciekawie to wygląda.

Napisano
Też przymierzam się do sprowadzenia anglika, co prawda raczej nie Copart a HBC ale jeden pies. Dzięki za info odnośnie przelewów, przeglądam ich stronę i faktycznie ciekawie to wygląda.

HBC jest tani.
Tylko sobie sprawdzonego laweciarza zalatw, żeby auto nie jechało 5 tygodni i po drodze katalizatora nie zgubilo hehe.

Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka

Napisano
  • Autor

Witam, chcialem zainteresowanym dac znac ze zrobilem zaplate do Copart jednak przez England.pl i wszystko poszlo bardzo gładko czyli szybko i bez opłat za przelew. Polecam. Moje autko juz jedzie :)

Napisano

Daj znać, jak się sprawuje i czy nie było żadnych problemów z samym transportem :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.