Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

szyby elektryczne - montowanko

Featured Replies

Napisano

sluchajcie mam taki problem, 700ED (oczywiscie zero kabli do przycisków no ale to juz wiadome) kupiłem sobie komplet siłowników do zamka centralnego oraz mechanizm szyb elektrycznych, centralny jeszcze nie zamontowany bo zostawiam na pozniej, chcialem szybki najpierw (mimo ze mi brakuje przewodu ktory jest pod deska - łaczacy te idace z drzwi). zamontowałem ten mechanizm w drzwi, przykreciłem szybke i:

w dół smiga smiga... i buuuuuuu powoli i ciezko az dojdzie do końca. w gory buuuuuuuuuu bardzo powoli (wywala bezpiecznik zazwyczaj) i teraz tak, silniczek sam bez podłączenia chodził normalnie bo sprawdzałem przed zamontowaniem. szyba chodziła w miare normalnie na korbke. wymieniłem juz prowadnice te plastikowe, dalej to samo było. wyciagnałem uszczelke ta na dole poziomą, chodziły szybciej ale nie był to demon i dalej tak jakby sie dławiły. czy to wina silniczka czy moze cos tam jeszcze moze go blokowac? i czy nikt nie ma na zbyciu tych przewodów?

274092633-kable.jpg

Napisano

a moze masz slaby aku hmm.gif jesli tak to nawet na odpalonym silniku bedzie powoli chodzic oslabiony.gif kolezanka miala tak w punto, po zmianie aku zapierdzielaly az milo waytogo.gif

pozdr.

Napisano

> a moze masz slaby aku jesli tak to nawet na odpalonym silniku

> bedzie powoli chodzic kolezanka miala tak w punto, po zmianie

> aku zapierdzielaly az milo

> pozdr.

ja potwierdzam chociaz niemam szybek ale wiem z autopsji,słaby aku powoduje wywalanie bezpieczników i zwolni ci napewno szybki...

Napisano

o ile dobrze pamietam to kolega Alfi mial podobny problem hmm.gif i mial zmieniac aku, to moze sie pochwali czy to cos pomoglo biglaugh.gif

pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.