Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ściągacz sworzni

Featured Replies

Napisano

Poszukuję jakiegoś tudzież jakichś ściągaczy do dłubania przy zawieszeniu (demontaż końcówek drążków, sworznia wahacza itp.), a ponieważ nigdy w sumie nie dłubałem w zawieszce nie mam wprawy co wybrać. Czy coś takiego typu:

sciagacz 1

czy bardziej:

sciagacz 2

i czy warto brać cały zestaw, np.:

zestaw

Na pierwszy ogień idzie moja Meganka, ale chciałbym kupić przyszłościowo coś, co nada się do wielu typów pojazdów, jakie rozstawy w mm są w praktyce użyteczne przy pojazdach osobowych? Ogólnie, z kupowania narzędzi uczyniłem sobie swego rodzaju hobby, więc lubię mieć pełno rozmaitego tałatajstwa, ale z drugiej strony bez sensu kupować coś, czego nigdy w życiu nie użyję. Może ktoś poratuje doświadczeniem?

Napisano

Osobiście nigdy nie używałem ściągaczy przy demontażu wahaczy,drazkow, itp . w UK nauczyli mnie żeby udezyc młotkiem ( nie gumowym) zwrotnice a swozen odskoczy. I zawsze tak robię ... Zrobiłem mnóstwo aut nowych starych i rupieci i jak na razie nie spotkałem się z oporem.

Co do takich wynalazków z allegro- byłbym ostrożny na jakość wykonania. Raz naciolem się na klucz do drążków kierowniczych (~~70zl) obronił się przy momencie 65Nm. Przy odkręceniu ... Reklamacja totalne dno. Jeżeli masz jakiś sklep narzędziowy to popytaj co jak i za ile kupić... 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.