Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Świerszcz.......

Featured Replies

Napisano

..... się odezwał...co robić? czekać aż się wentylator spali i jechać do ASO? wyjąć i czyścić samemu? Bo teraz to chyba tylko psuikną smarem i zostawią - za chwilę znów zacznie nadawać....... crazy.gif Co robić?

Napisano

> ..... się odezwał...co robić? czekać aż się wentylator spali i jechać

> do ASO? wyjąć i czyścić samemu? Bo teraz to chyba tylko psuikną

> smarem i zostawią - za chwilę znów zacznie nadawać....... Co

> robić?

Jechac do ASO i wymienić! grinser006.gif

no chyba że kolega lubi dodatkowe efekty dźwiekowe biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Jechac do ASO i wymienić!

> no chyba że kolega lubi dodatkowe efekty dźwiekowe

Sprawa się rozwinęła - dziś około 14 świerszcz "dostał ognia" angryfire.gif

Nagle z nawiewu zaczęło dymić i śmierdzieć - diagnoza w pierwszym z brzeguy ASO - Trans Auto - spalony silknik. Elektyryk po chwili konsternacji gdzie jest dmuchawa wymontował trupa wrzucił go do bagaznika i kazał czekać do czwartku -0 brak swierszczy na składzie.......... Została dziura po zwłokach i dzięki temu całkowity brak dmuchu na szyby - nawet grawitacyjnego...... Zobaczymy czy do czwartku bedzie nuwy dmuchawiec..... angryfire.gifoslabiony.gif

Napisano

Kiedys juz o tym pisalem, ale moze przypomne swoja krotka historie o swierszczu....

Rok jezdzenia Pandzia i zaczelo sie... uslyszalem swierszcza mad.gif Pojezdzilem jeszcze miesiac z nadzieje, ze mu przejdzie, ale nic. Jak cykal tak cykal. No nic, mowie, trzeba jechac do ASO i pojechalem. Koles w Carserwisie powiedzial, ze wymienia na nowy.... i wymienili. Elektryk mowi, ze juz jest ok, sprawdzam, faktycznie, chodzi cichutko.

No to jade do domu.. wyjezdzam z warsztatu i cos mnie tknelo.. zatrzymalem sie i krece galkami, kurde, no chodzi cicho, nic nie swierszczy, ale do jasnej cho.... czemu nie dmucha confused.gifconfused.gifconfused.gif No to wsteczny i nazad, jeszcze raz do tego samego elektryka. Gosciu patrzy, faktycznie, nie dmucha, ale ciagnie. Wyjal wentylator, poszedl po drugi, zalozyl i.... drugi tez ciagnie a nie dmucha zlosnik.gif Moja konsternacja siegnela zenitu. Mowie mu, zeby nie szedl juz po trzeci do magazynu, tylko przepial kable w kostce w wentylatrze. Jak powiedzialem, tak zrobil. Dziala, teraz dmucha i jest cicho smile.gif

Pojezdzilem znowu rok i znowu jest swierszcz. Przy okazji przegladu 40k km mi go jeszcze przeczyscili, bylo troche cicho i teraz mam go znowu.

Po przegladzie zadzwonila do mnie kobitka w sprawie przeprowadzenia ankiety na temat zadowolenia klientow Fiata. No to jej powiedzialem co mysle o takim serwisie zlosnik.gif

Bylo to z jakies 4 m-ce temu.

Teraz autko juz jest po gwarancji, wiec nawet mi sie nie chce kupowac nowego wentyla. Ale.... tydzien temu zadzwonil do mnie koles z Carserwisu i najzupelniej w swiecie pyta sie mnie jak wyglada sprawa z wentylatorem confused.gif, na co ja mu, ze nadal swierszczy zlosnik.gif

To on mi mowi, ze ma dla mnie super oferte i ze pomimo tego ze auto jest juz po gwarancji, daje mi termin do konca pazdziernika tego roku na wymiane za darmo tego wentyla, jesli bedzie nadal swierszczal i mu sie nie poprawi smile.gif No to mnie gosciu ubawil, taki gest w strone klienta smile.gif No nic, oczywiscie skorzystam z tej suuuper oferty, no bo co? Po co placic za wentylator. Powiedzial mi, ze dostali zgloszenie w tej sprawie z centrali zlosnik.gif

Tak to wyglada ze swierszczem smile.gif

Pozdrawiam

Napisano

> Po przegladzie zadzwonila do mnie kobitka w sprawie

> przeprowadzenia ankiety na temat zadowolenia klientow Fiata. No to > jej powiedzialem co mysle o takim serwisie

> Bylo to z jakies 4 m-ce temu.

> No w końcu może zaczęli dbać o klienta!!

> czyżby "światełko w tunelu"?

cos mi sie wydaje ze to wlasnie przez ta pania ankieterke i ze to nie na masowa skale crazy.gif - takie moje odczucie

Napisano

> cos mi sie wydaje ze to wlasnie przez ta pania ankieterke i ze to nie

> na masowa skale - takie moje odczucie

do mnie po kazdej wizycie w aso dzwonili i pytali o opinie. Wiec chyba jednak cos sie zmienia na lepsze.

Napisano

> do mnie po kazdej wizycie w aso dzwonili i pytali o opinie. Wiec

> chyba jednak cos sie zmienia na lepsze.

narazie nie moge tego stwierdzic bo na szczescie nie bylem zmuszony do odwiedzin aso i mam nadzieje ze tak zostanie

ps. do jakiego aso jezdzisz ?

Napisano

> narazie nie moge tego stwierdzic bo na szczescie nie bylem zmuszony

> do odwiedzin aso i mam nadzieje ze tak zostanie

> ps. do jakiego aso jezdzisz ?

jezdzilem do autohit tychy, teraz po zmianie auta bede odwiedzac ganinex pszczyna

Napisano

> do mnie po kazdej wizycie w aso dzwonili i pytali o opinie. Wiec

> chyba jednak cos sie zmienia na lepsze.

do mnie dzownia nawet po reklamacji u operatrora telefonii komorkowej.. zadna to nowosc i jakos nie widze zeby to wprowadzalo jakies zmiany a zwlaszcza te 'na lepsze'...

Napisano

> do mnie dzownia nawet po reklamacji u operatrora telefonii

> komorkowej.. zadna to nowosc i jakos nie widze zeby to

> wprowadzalo jakies zmiany a zwlaszcza te 'na lepsze'...

Jakos dziwny jest Twoj sposob myslenia. Kiedys nikt nie dzwonil. Teraz po usludze w aso dzwonia i pytaja o opinie. Jak wygarniesz, ze bylo cos nie tak, to dzwoni aso i proponuje darmowa naprawe, wymiane itp itd.

Kolega napisal, ze zadzwonili i zaproponowali wymiane dmuchawy mimo, ze auto po gwarancji. Jezeli to nie jest na + wg Ciebie to nie mam pytan.

Napisano

> Jakos dziwny jest Twoj sposob myslenia.

nie dziwny tylko racjonalny.....

jezeli chodzi o moja osobe to uprzedzam ze przeszlam dosc sporo z ASO i niestety ich telefony i ankiety nie pomogly. Tak wiec prosze pisac za siebie i pozowlic innym miec swoje wlasne zdanie i swiatopoglad 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Tak wiec prosze

> pisac za siebie i pozowlic innym miec swoje wlasne zdanie i

> swiatopoglad

Dobrze. Przepraszam Kolezanke, ze Ja urazilem i bede pamietac o powyzszej uwadze odpowiadajac na Twoje posty.

Napisano

> Dobrze. Przepraszam Kolezanke, ze Ja urazilem i bede pamietac o

> powyzszej uwadze odpowiadajac na Twoje posty.

nie uraziles... za dlugo zyje zeby wierzyc w cuda i w poprawe obslugi w Fiacie 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.