Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dmuchawa nawiewu

Featured Replies

Napisano

Spece od elektroniki, mam mały problem, ale dość uciążliwy. Otóż wewnętrzny wentylator generuje jakieś ciche dżwięki, jakby łopatki ocierały o coś, ale to nie łopatki, tylko dźwięki pochodzące chyba  z wnętrza silnika. Moja synowa ma taką samą Cytrynę jak ja i miała ten sam problem. Kupili na OLX używkę wentylatora za 150 zł bez sterownika. Teraz chodzi OK.

Szukam też używki. Znalazłem 15 szt. , ale są starsze i nowsze. Są z 2006r po przebiegu auta około 180 tys i z 2016. W związku z powyższym mam pytanie: Czy dmuchawa od Granda  będzie pasowała do C4 Picasso?  Czy z 2016r od C4 Picasso, Czy po lifcie 2013r w wentylatorze są jakieś zmiany, czy się różnią?  Pasował by nowszy, ale czy podejdzie.

Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Napisano

może być że na ukończeniu są szczotki ewentualnie luz na tulejkach i generuje taki pisk

Napisano
  • Autor
1 godzinę temu, szyman napisał:

może być że na ukończeniu są szczotki ewentualnie luz na tulejkach i generuje taki pisk

Pewnie nie, auto przejechało zaledwie 100tys. Tulejki i szczotki wytrzymują znacznie więcej i to nie jest pisk, tylko jakby lekki terkot. Ale to już nie o to chodzi. Ważne czy podejdą od C 4 Grand Picasso, czy nowsze jak 2013r, bo moje auto jest z 1012, a lift był w 13.

Napisano

skoro tak mówisz . A czy pasuje najlepiej wyjąć obecny i spr. po numerach

Napisano
  • Autor
5 minut temu, szyman napisał:

skoro tak mówisz . A czy pasuje najlepiej wyjąć obecny i spr. po numerach

Tak, tylko unieruchomię auto na kilka dni. Może ktoś wymontowywał wcześniej i zna numer, Do tej pory byłem na kąciku Fiat Stilo, a na citroenie nie bardzo jeszcze wiem jak się poruszać

Edytowane przez Gborowik

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.