Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mercedes A150

Featured Replies

Napisano

Jak to w ogłoszeniu, wszystko pięknie. Warto jechać 250km obejrzeć auto? Na co zwrócić uwagę w tym modelu? Autko dla kobitki.

https://www.olx.pl/i2/oferta/mercedes-benz-klasa-a-150-avantgarde-pierwszy-wlasciciel-pelen-serwis-aso-oryginalny-lakier-CID5-IDn5OBC.html

Wysłane z Twojego telefonu przy użyciu Tapatalka

Napisano
5 minut temu, Alfi napisał:

Jak to w ogłoszeniu, wszystko pięknie. Warto jechać 250km obejrzeć auto? Na co zwrócić uwagę w tym modelu? Autko dla kobitki.

https://www.olx.pl/i2/oferta/mercedes-benz-klasa-a-150-avantgarde-pierwszy-wlasciciel-pelen-serwis-aso-oryginalny-lakier-CID5-IDn5OBC.html

Pojade tak troche w demagogie ;)

Jak wejdziesz na allegro w osobowe i w Mercedesy, to zobaczysz, ze klasy A jest okolo 1500 sztuk. Wszystkie wersje.

A jak dasz filtr z przebiegiem 150 000 - 200 000, to bedzie okolo 500 sztuk.

1/3 samochodow w ogloszeniach ma ten przebieg. Cud, nie? A tam sa przeciez wszystkie roczniki i wersje ;]

Chocby nie wiem jak dobre to bylo auto, to ja bym z takim przebiegiem nie kupil. Bym rozwazal z 300 000 od prywatnej osoby, ale nie ze 178tys od jakiegos handlarza.

Mozna zakladac z niemal 100% pewnoscia, ze to auto jest tanio odpicowane, wady drogie wyjda doslownie zaraz, a przebieg jest 2x taki.

Napisano
41 minut temu, kravitz napisał:

Pojade tak troche w demagogie ;)

Jak wejdziesz na allegro w osobowe i w Mercedesy, to zobaczysz, ze klasy A jest okolo 1500 sztuk. Wszystkie wersje.

A jak dasz filtr z przebiegiem 150 000 - 200 000, to bedzie okolo 500 sztuk.

1/3 samochodow w ogloszeniach ma ten przebieg. Cud, nie? A tam sa przeciez wszystkie roczniki i wersje ;]

Chocby nie wiem jak dobre to bylo auto, to ja bym z takim przebiegiem nie kupil. Bym rozwazal z 300 000 od prywatnej osoby, ale nie ze 178tys od jakiegos handlarza.

Mozna zakladac z niemal 100% pewnoscia, ze to auto jest tanio odpicowane, wady drogie wyjda doslownie zaraz, a przebieg jest 2x taki.

rzeczywiście pojechałeś, często A klasa była kupowana dla zamożnych kobitek jako drugie auto w domu, trochę tego było na taxach i na to trzeba uważać, ale nie był to flotowóz ani auto rodzinne żeby trzaskać przebiegi

Napisano
  • Autor

Gdyby było bliżej to bym się przejechał obejrzeć, sprawdzić miernikiem itp. Ale jechać 250km i wrócić rozczarowanym to chyba szkoda czasu.

Napisano

podobno by co kolwiek zrobić przy silniku... trzeba go wyjąc...

napalony kiedyśbyłem na 1.8 czy 1.7 benzyne w tej budzie...

zaprzyjazniony mechanik z aso odradzil...

Napisano
  • Autor
47 minut temu, 62545tomasz napisał:

podobno by co kolwiek zrobić przy silniku... trzeba go wyjąc...

napalony kiedyśbyłem na 1.8 czy 1.7 benzyne w tej budzie...

zaprzyjazniony mechanik z aso odradzil...

Również dostałem taką informację od znajomego, i już wiem że nie warto ;)

Napisano
21 godzin temu, Alfi napisał:

Nie kupuj tego nikt nie chce tego naprawiac a jak już to za chore pieniądze

Wszystko przez trudny dostep do silnika i podzespołów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.