Napisano 26 Kwietnia 200719 lat > Kolejny gustowny tuning no widzę że to coś w japońskim stylu nie dość że skośnoocy to jeszcze we łabach mają nawalone
Napisano 26 Kwietnia 200719 lat > Kolejny gustowny tuning ło matko!! jaka tragedia zalozyc miotle z przodu i jazda jazda
Napisano 26 Kwietnia 200719 lat dla kindoli to jest trendy ten to i tak loozik widzialem lepsze i ich wydechu z rurki FI 1/2 ale dlugie na 5km
Napisano 26 Kwietnia 200719 lat > dla kindoli to jest trendy ten to i tak loozik widzialem lepsze i > ich wydechu z rurki FI 1/2 ale dlugie na 5km mają chłopaki gust , made in japan galeria
Napisano 27 Kwietnia 200719 lat > mają chłopaki gust , made in japan > galeria poczatek był jeszce fajny ale potem...
Napisano 27 Kwietnia 200719 lat Co oni mają z tymi łopatami? I jeszcze te śmieszne nakładki na rury wydechowe... Sam nie wiem, śmiać się czy płakać?
Napisano 27 Kwietnia 200719 lat tak oglądam te zdjęcia i zastanawiam sie: czym sie ludzie kierują robiąc takie rzeczy ze swoimi autami, przecież to zboczenie jakieś
Napisano 29 Kwietnia 200719 lat > byłem na zlocie w czechach i pokaże wam pare "perełek" żeby tylko nie odleciał z tym skrzydłem
Napisano 1 Maja 200719 lat Autor > tak oglądam te zdjęcia i zastanawiam sie: czym sie ludzie kierują > robiąc takie rzeczy ze swoimi autami, przecież to zboczenie > jakieś Zabawa po prostu.
Napisano 1 Maja 200719 lat > W sumie nie z allegro, ale fajne prawie WRX niewiem ile trzeba by kasy coby to cos zrobic dobrze sam samochod to porazka diZaJnersKa a jak wiadomo to najgorzej jest poprawiac po kims kto spieprzyl
Napisano 6 Maja 200719 lat trzeba odświeżyć bo post nam przepadnie wrzucam więc takie coś wygrzebałem gdzieś na dysku siedziało w kąciku opel manta
Napisano 6 Maja 200719 lat > trzeba odświeżyć bo post nam przepadnie > wrzucam więc takie coś > wygrzebałem gdzieś na dysku siedziało w kąciku > opel manta Widać że własciciel się postarał........
Napisano 6 Maja 200719 lat > trzeba odświeżyć bo post nam przepadnie > wrzucam więc takie coś > wygrzebałem gdzieś na dysku siedziało w kąciku > opel manta Ale te daszki na szybie to pamiętam jak były parę dobrych lat modne aż sam bym se takie założył teraz dal przypomnienia i nostalgii
Napisano 7 Maja 200719 lat http://www.allegro.pl/item190130093_super_peugeot_106_cabrio_tuning_jedyny_w_polsce_.html
Napisano 7 Maja 200719 lat > http://www.allegro.pl/item190130093_super_peugeot_106_cabrio_tuning_jedyny_w_polsce_.html kolejny świetne lexusy jak ktoś jeszcze ma coś tak fajnego z lexsami to niech daje to sie pośmiejemy
Napisano 7 Maja 200719 lat > kolejny świetne lexusy > jak ktoś jeszcze ma coś tak fajnego z lexsami to niech daje to sie > pośmiejemy A co jest nie tak z tymi lexami bo nie rozumiem??
Napisano 7 Maja 200719 lat > kolejny świetne lexusy > jak ktoś jeszcze ma coś tak fajnego z lexsami to niech daje to sie > pośmiejemy jest w tej galerii które faktycznie wywołuja śmiech, ale patrząc na tego peugeota , nie widze uzasadniena dlaczego lexusy powodują śmiech, jak najbardziej pasują, a może chodzi o zazdrość albo coś innego?!
Napisano 7 Maja 200719 lat > A co jest nie tak z tymi lexami bo nie rozumiem?? wiem, wiem, wiem tuning Seja polega na kupnie lexów (czarnych) i zrobione Już nie raz sie o to kociłem mam dość więc powiem tak: Mając lexy będziesz oryginalnym, niepowtarzalnym i rozpoznawalny (ale nie tu o tym bo to post nie do takich )
Napisano 7 Maja 200719 lat > jest w tej galerii które faktycznie wywołuja śmiech, ale patrząc na > tego peugeota , nie widze uzasadniena dlaczego lexusy powodują > śmiech, jak najbardziej pasują, a może chodzi o zazdrość albo > coś innego?! bez wyglądał by lepiej
Napisano 7 Maja 200719 lat Z innej beczki auto dziadka mroza A tu coś dla dymiarzy Lexy+Gleba Bravo Integrale
Napisano 7 Maja 200719 lat > wiem, wiem, wiem tuning Seja polega na kupnie lexów (czarnych) i > zrobione > Już nie raz sie o to kociłem mam dość więc powiem tak: Mając lexy > będziesz oryginalnym, niepowtarzalnym i rozpoznawalny > (ale nie tu o tym bo to post nie do takich ) Kwestia gustu wiec nie mow ze bez wygladal by lepiej a z gorzej. Kazdy robi jak mu sie podoba. I co do tego wszystkiego ma przez Ciebie wspomniany tunning seja?? Nie rozumiem Cie.
Napisano 8 Maja 200719 lat > wiem, wiem, wiem tuning Seja polega na kupnie lexów (czarnych) i > zrobione > Już nie raz sie o to kociłem mam dość więc powiem tak: Mając lexy > będziesz oryginalnym, niepowtarzalnym i rozpoznawalny heh, Panie... akurat czarne lexy w niektorych SC bardzo fajnie wygladaja... poza tym, pozwolilem sobie odwiedzic Twoj profil na unoklubpolska.pl... tutaj krytykujesz a plany masz/miales o wiele bardziej "wiesniackie" Quote: Co do zmian przodu to nowy gril, halogeny, brewki . no na tyle, no offence
Napisano 8 Maja 200719 lat > wiele bardziej "wiesniackie" od tego czasu minęło trochu a na marginesie nie uważam żeby brewki są wieśniacze wszystko zależy od smaku wykonania (nie seryjnego)
Napisano 8 Maja 200719 lat > od tego czasu minęło trochu a na marginesie nie uważam żeby brewki są > wieśniacze wszystko zależy od smaku wykonania (nie seryjnego) dlatego o gustach sie nie dyskutuje
Napisano 8 Maja 200719 lat > od tego czasu minęło trochu a na marginesie nie uważam żeby brewki są > wieśniacze wszystko zależy od smaku wykonania (nie seryjnego) A ja uwazam ze sa napewno lexy nie sa bardziej
Napisano 9 Maja 200719 lat > A ja uwazam ze sa napewno lexy nie sa bardziej sam kiedys mialem brefki u siebie ale uwazam ze to byla skaza na samochodzie jak o tym teraz mysle jezeli ktos chce "bawic sie" z samochodem w tuning to winien 100x przemyslec cos zanim zrobi ........ MORAŁ: brefki to ZŁO
Napisano 10 Maja 200719 lat > A tu coś dla dymiarzy biedne lampy od punciaka > Lexy+Gleba biedny punciak
Napisano 10 Maja 200719 lat > A co jest nie tak z tymi lexami bo nie rozumiem?? no nie bardzo pasują do tego auta , kolory itd. rozumiem lexy do jasnego koloru , ale najgorzej jak są na czarnym ,pełen kontrast ogólnie lexy już trochę wioską podjeżdzają , kazdy polski tuner je ma
Napisano 11 Maja 200719 lat > ogólnie lexy już trochę wioską podjeżdzają , kazdy polski > tuner je ma i to już się robi nudne! tak samo będzie niebawem z ledami, ciekawe co po ledach zrobią?
Napisano 11 Maja 200719 lat > i to już się robi nudne! tak samo będzie niebawem z ledami, ciekawe > co po ledach zrobią? żarówki energooszczędne albo świeczki
Napisano 11 Maja 200719 lat > i to już się robi nudne! tak samo będzie niebawem z ledami, ciekawe > co po ledach zrobią? nie bój się , coś wymyślą co Cię powali z nóg
Napisano 14 Maja 200719 lat > o widze reakcja podobna do mojej no gościu musi mieć łeb aby nad tym wszystkim panować
Napisano 14 Maja 200719 lat > no gościu musi mieć łeb aby nad tym wszystkim panować gość chyba z odpustu się urwał