Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

stracony prawy boczny kierunkowskaz

Featured Replies

Napisano

Witam,

Dzisiaj zauważyłem brak prawego bocznego kierunkowskazu, została sama żarówka - widok jak na fotkach.

Straciłem pomarańczową kopułę i przezroczysty plastik zewnętrzny.

Mam pytanie i proszę o pomoc:

- gdzie to można zamówić?

- czy samodzielnie mozna łatwo zamontować?

- czy jeżdżenie z samą żarówką np, w deszczu jest bezpieczne dla instalacji elektrycznej punciaka?

Bede wdzięczny za pomoc, pozdrawiam!

IMG_20171118_143103028.jpg

IMG_20171118_143115249.jpg

Napisano

Bry.

Musisz kupić cały kierunkowskaz, klosz jest jego elementem, niewystępującym oddzielnie i zamontowanym fabrycznie na stałe.

Da się to wymienić samodzielnie, nawet bez zdejmowania zakola. Jakiś zamiennik pewnie będzie kosztował grosze.

A co do jazdy, to woda, wilgoć itd po pewnym czasie doprowadzą do uszkodzenia styków w gnieździe zarówki. Warunki zimowe jeszcze to przyspieszą.

Jeśli trafisz na jakiegoś policjanta służbistę, to może nawet zabrać DR za taką pierdołę 8-)

Napisano

Też mi wyleciał ten klosz. Patrzyłem na alledrogo i ludzie wołają za cały element ze 25 - 30 zł + wysyłka. Dobrze że są jeszcze szroty i tam będę musiał się udać. Tylko moja żarówka jest pomarańczowa więc klosz jest biały. U Ciebie jest biała żarówka i żółty klosz czy jak ?

• 3 tygodnie później...
Napisano

Uważasz że 30 za nowy kierunkowskaz to dużo tu masz taniej http://allegro.pl/migacz-kierunkowskaz-fiat-punto-ii-2-doblo-i-1-i7018279667.html a co byś napisał gdybyś za używany musiał wydać tyle http://allegro.pl/audi-q7-4l0-kierunkowskaz-lusterka-prawego-prawy-i6841600295.html albo http://allegro.pl/ferrari-328-mondial-lampa-halogen-kierunkowskaz-r-i7004659809.html. Życzę szczęścia na szrotach może uda Ci się kupić taniej.  Obyś przy jego wymianie nie zrobił większych kosztów. 

Edytowane przez piohol

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.