Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup akwarium

Featured Replies

Napisano

W związku ze zbliżającą się przeprowadzką rozważam zakup nowego akwarium. Jako że teraz z jakością produktów jest jak jest, mam pytanie - czy macie jakieś doświadczenie w temacie? 

Obecne ma już swoje lata - kupiłem je jako używane i jest u mnie od dokładnie 11-tu lat (rybki wprowadziły się do mieszkania przed świętami, a ja dopiero po ;) ).

Pokrywa i szafka wyglądają już nieciekawie, dodatkowo rybki dobrze przenieść do istniejącego, wystanego już akwarium, także kupiłbym nowe, na spokojnie je urządził i za jakiś czas przeprowadził tam lokatorów - nie chcę robić takiej akcji jak przed laty - kiedy nabyłem używany kompletny zestaw łącznie z rybami, żwirem itd. Poprzedni właściciel robił sobie jakieś mega wielkie akwarium z inną obsadą i pozbywał się wszystkiego. Mróz był wtedy spory, ogrzewanie w aucie na full i 30km wypakowanym uniakiem do domu. Szafka i akwarium 200l na tył, dwa wiadra z rybami z przodu, jeszcze wiaderko żwiru, filtr, jakieś akcesoria, dekoracje itp. Rybki dwa dni mieszkały w wannie - był grudzień, inni mieli karpie a ja pielęgnice :P

Napisano

Ja przeprowadzałem paletki przy 30 stopniowym mrozie.

Akwa polecam nowe z szybami optiwhite - efekt niesamowity. Jest producent w Mikołowie ze świetnymi cenami.

Oczywiście dojrzewanie przed wpuszczeniem obsady obowiązkowo- min 3 tygodnie

Co chcesz jeszcze wiedzieć? Pytaj

Napisano
  • Autor
Dnia 22.11.2017 o 08:35, blue_ napisał:

Akwa polecam nowe z szybami optiwhite - efekt niesamowity. Jest producent w Mikołowie ze świetnymi cenami.

Masz na myśli firmę Myciok ?

Napisano

Tak. Robią porządne zbiorniki

Napisano
3 godziny temu, Majkiel napisał:

Masz na myśli firmę Myciok ?

Tak. Kupowałem u nich 160, a później 375 optiwhite. Rewelacja pod kazdym względem. Nawet sie nie zastanawiaj. Realizują również wszystkie pomysły klienta

Napisano

Jak się teraz robi akwaria? To są szyby klejone? Zrobiłbym kiedyś sobie znowu akwarium, ale o ile w mieszkaniu miałem na to wywalone, to w domu mam fobię na punkcie wody pod wylewką pływającą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.