Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ktoś już kupował wkłady do lusterek m-ki Blick w InterC.?

Featured Replies

Napisano

Witam. Musze kupić wkład do lusterka zewn, gdyż w oryginalnym wysiadło podgrzewanie (wokół pina ścieżki się nadtopiły i rozłączyło. Ścieżki w macie zalane żelopodobnym plastikiem i nie da się naprawić. Ktoś już montował te lusterka Blick i jak z jakością wykonania?

Napisano

Kupilem kiedys do e46 w IC, marki nie pamietam ale mysle ze to ta o ktorej piszesz, nie bylo z nimi najmniejszego problemu :ok:

pozdr.

Napisano
  • Autor

Pojechałem dzisiaj do IC, mieli na stanie, taniej niż w ich ofercie internetowej, odpada też koszt przesyłki. Cena 30 zł heh 
Pasuje, grzeje i widać jak w oryginale. Nie telepie, siedzi sztywno, zatrzaski idealnie weszły w gniazdo od razu, rozmiar i umiejscowienie też jak w ori, sprawdziłem pełen zakres pochyleń i nic nie przyhacza i nie blokuje. 
Nawet jak co roku miałbym wymieniać w tych pieniądzach to nie boli.

Napisano

no ja tez placilem cos kolo 30zl, zwazywszy ze orginal kosztuje 430 to faktycznie mozna zmieniac co roku :hehe:

pozdr.

Napisano

Kupilem kiedys do octavii. Rozmiarowo idealnie, wykonanie takze nie najgorsze. Jedynie bylo widac ze dluzej sie grzeje i ranty nie byly tak oslzifowane jak w oryginale. Ale cena kilkanascie PLN. W tej cenie warto. 

Napisano
  • Autor

Prawe mam oryginalne, a kupiłem lewe. I to lewe nagrzewa się błyskawicznie, dużo szybciej niż prawe. W sumie prawidłowo, bo to lusterko dla każdego kierowcy jest głównym lusterkiem bocznym. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.