Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam silnikowca!!

Featured Replies

Napisano

hej szukam kogos kto pomoze mi zrobic remont silnika w miare tanio kto tam zajrzy i pogrzebie i powie co i jak najlepiej kogos z Gdańska pomozecie??

pozdrowki calisto wypowiedzcie sie tez jak ktos robił remoncik to ile go to wyniosło i co wymieniał moj silnik to 1.0 na gazie

pozdrawiam i czekam na posty bow.gifbow.gifbow.gif

Napisano

Ja bym ci polecał raczej silnik używke kupić i przełożyc -> niższy koszt...

Napisano
  • Autor

> Ja bym ci polecał raczej silnik używke kupić i przełożyc -> niższy

> koszt...

ale skad ja dostane pewny silnik??

pozatym gaz tez trzeba przekładac pozatym ja mam na gazniku jeszcze wiec musze takiego samego szukac czy moze byc wtrysk i co wtedy z instalacja gazowa??

no i pytanko do wszystkich kto sprzedaje silnik w miare dobry????

Napisano

co wtedy

> z instalacja gazowa??

jak teraz masz na gaźniku gaz to szukaj gaźnikowca. Silnik na wtrysk wymagają inna instalkęLpg bardziej zaawansowana elektronicznie.

Ja myślę że może nie jest źle zrobic remont własnego serce.gif. Bo inny uzywany wcale nie musii być dobry a to co sie ma to tylko podreperować i wiesz co masz. waytogo.gif

Napisano

> ale skad ja dostane pewny silnik??

napisałbym, że z ASO ale oni potrafją używki wciskać ludzią, którzy płacą z nowe, więc co do tej pewność to bym sie wstrzymał

> pozatym gaz tez trzeba przekładac pozatym ja mam na gazniku jeszcze

> wiec musze takiego samego szukac czy moze byc wtrysk

i wtedy musiałbyś dokupić poza silnikiem jeszcze kilka gratów takich jak np. komputer czy elektryczną pompe paliwa i pasowało by przejść na drugą generacje gazu ale to nie jest konieczne.

> no i pytanko do wszystkich kto sprzedaje silnik w miare dobry????

np. jakiś bardzo nieszczęśliwy człowiek, który wyremontował swój i np. rozbił wóz

passed_out.gif bo raczej nikt zdrowy nie wpakuje sie w remont żeby potem komuś oddać po cenie rynkowej, która wygórowana nie jest.

Ja osobiście odradzam takie rozwiązanie sprawy, chyba, że chciałbyś zmienić na inną pojemność i masz fundusze żeby kupić coś młodego i mocniejszego.

Po tym co piszesz śmiem twierdzić (może niesłusznie), że nawet teoretycznie nie wiesz co tam aktualnie u Ciebie "w trawie piszczy" - więc zamiast szukać "nowego używanego" silnika, który ktoś potem w końcu musi Ci włożyć zorientuj się co jest nie tak z Twoim.

co mu dolega ? gubi olej ? może kopci na biało/niebiesko ? Niepokojąco hałasuje ?

Napisz coś, na pewno znajdzie się ktoś kto udzieli Ci na prawde fachowej rady i pomoże wstępnie określić winowajce... a wtedy pytaj o koszty.

Napisano
  • Autor

> Napisz coś, na pewno znajdzie się ktoś kto udzieli Ci na prawde

> fachowej rady i pomoże wstępnie określić winowajce... a wtedy

> pytaj o koszty.

no wiec tak od pewnego czasu słabł na benzynie gasł ciagle jezdziłem na gazie i pare dni temu jechałem zrobniłem redukcje jak normalnie na zakrecie i pach trzasł pierd pizł rzygnął i tylko do domu dojechałem i zauwazyłem w sumie juz od miesiaca ze rzygał olejem az w filtr powietrza i grzał sie mocno głosno chodził choc miał olej no i teraz albo wogole nie odpali a jakodpali to sie dławi chyba olejem na swiecach i chodzi na jeden gar to tyle w sumie a nie mam taniego mechanika kurcza mać :/

Napisano

> no wiec tak od pewnego czasu słabł na benzynie gasł ciagle jezdziłem

> na gazie i pare dni temu jechałem zrobniłem redukcje jak

> normalnie na zakrecie i pach trzasł pierd pizł rzygnął i tylko

> do domu dojechałem i zauwazyłem w sumie juz od miesiaca ze

> rzygał olejem az w filtr powietrza i grzał sie mocno głosno

> chodził choc miał olej no i teraz albo wogole nie odpali a

> jakodpali to sie dławi chyba olejem na swiecach i chodzi na

> jeden gar to tyle w sumie a nie mam taniego mechanika kurcza

> mać :/

akurat się składa że znam z trójmiasta chlopaka, ktory dalby rade zrobic taki silniczek FIRE, odezwij sie do mnie na gg : 5549430 dam Ci namiary co i jak. U mnie na razie z 1.0 nie ma problemów, musze zadbac o nowego 1,4 wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.