Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kompakt w benzynie 12-14 tysi

Featured Replies

Napisano

Witam, potrzebuję kupić wozidło na dojazdy do pracy w jedną stronę 15km, budżet to 12-14 tysi, najlepiej bezproblemowa benzyna coś koło 1.6, nie biorę pod uwagę lpg, najlepiej w klasie kompaktowej żeby i dzieciaka na wycieczkę zabrać w weekend, biorę pod uwagę raczej europejczyki ( nie wiem czy słusznie) Astra H, Focus II, Audi A3/A4, Golf IV/V, Octavia II, może Volvo S40/V50. No i pytanie z tym związane, który z tych lub zaproponowanych samochodów będzie najlepszym wyborem, jakie bolączki je trapią, co je boli a co jest ich mocną stroną, no z 5 lat chcę tym pojeździć... Pozdrawiam...

Napisano
21 godzin temu, laksen napisał:

Witam, potrzebuję kupić wozidło na dojazdy do pracy w jedną stronę 15km, budżet to 12-14 tysi, najlepiej bezproblemowa benzyna coś koło 1.6, nie biorę pod uwagę lpg, najlepiej w klasie kompaktowej żeby i dzieciaka na wycieczkę zabrać w weekend, biorę pod uwagę raczej europejczyki ( nie wiem czy słusznie) Astra H, Focus II, Audi A3/A4, Golf IV/V, Octavia II, może Volvo S40/V50. No i pytanie z tym związane, który z tych lub zaproponowanych samochodów będzie najlepszym wyborem, jakie bolączki je trapią, co je boli a co jest ich mocną stroną, no z 5 lat chcę tym pojeździć... Pozdrawiam...

Nic z w/w na 5 lat z tym budżetem to szukal thali logana czy jakieś rio 

:oki:

Napisano
Godzinę temu, dyniek000 napisał:

Nic z w/w na 5 lat z tym budżetem to szukal thali logana czy jakieś rio

Sądzisz, że Thalia czy Logan będą lepsze od ff mk2 z lat 2005-2007? Ostatnio mój brat kupował mk2 i stwierdził po zakupie, że pomiędzy Dusterem z 2012 roku a Focusem z 2008  jest ogromna przepaść na niekorzyść Dacii. Za 14 tys. można znaleźć FF mk2 nawet z 2007 roku z benzynowym silnikiem 1,6 i przebiegiem do 200 tys. km i spokojnie pojeździć nim te 5 lat.

Napisano

golfa V czy octavii II napewno w dobrym stanie za te pieniądze się nie kupi

Napisano

Na ak byl moze i jeszcze jest do sprzedania lacetti z polskiego salonu. Przy tak wiekowym aucie nie nalezy sie nastawiac na model a na konkretny egzemplarz. 

Napisano

Focus Mk2 1.6/100KM, zresztą napisałem priv ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.