Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Udalo sie opanowac kabelki z zegarkami ale ...

Featured Replies

Napisano

..ale jest maly no powiedzmy problem Podpiolem cyferblat do uniatka wszystko dziala jak nalezy No prawie wszystko Tak apropo do posiadaczy zegarow paio/siena w uniaku Czy podswietlenie zegarow swieci sie caly czas od przekrecenia stacyjki czy to tylko u mnie taka anomalia??

No to teraz z innej beczki Czy mozna sprawdzic jakos obrotek miernikiem Czy jest sprawny Podpiolem go ez przerobek i nic ani drgnal Przeskalowalem go tzn wymienilem rezonator (16.000MHz i potencjometr 2.2kA)wszystko tak jak w manualu ale nadal ani drgnie mimo krecenia potencjometrem mam nadzieje ze obrotek ni ejest zpsuty Macie moze siakis pomysl jak to ugryzc

276890563-98661334.jpg

post-44332-14352470579299_thumb.jpg

Napisano

krótko i na temat nic się nie martw nie musisz nic kombinować wystarczy przeglądać ścieżki na zegarach i będziesz wszystko wiedział.

Przewód na obrotomierz powinieneś mieć w kostce.

a czy trzeba to się okaże jak odpalisz autko jak ma licznik z 1.2 to nie musisz a jak z 1.6 to musisz.

Wygląda na 1.2

A na marginesie masz zajebiste zegary zlosnik.gif

jak byś chciał zmienić tarczki na białe możesz mi oferować swoje zlosnik2.gif

Napisano

naprawde masz ładne tarcze zegarów te zielone mi sie znudziły sprawdz czy przewody od obrotałka idą do cewki na spokojnie bo drgnąć powinien ja mam w 1,1 te zegary i przewodu do obrotałka niebyło pozdrawiam

Napisano

> > A na marginesie masz zajebiste zegary

> jak byś chciał zmienić tarczki na białe możesz mi oferować swoje

Jeśli Wam się znudziły standartowe to może moje wykonanie Wam się spodoba teraz wyprzedaję bo jednak niespodobały mi sie zegary ze sieny.

http://www.allegro.pl/item105843105_tarcza_licznika_fiat_siena_uno_super_styl_zobacz.html

Napisano
  • Autor

Przewody?? To sa wiecej niz jeden Wiem ze zielono czarny i takowy jest Mam go w kostce pozniej wchodzi pod deske dlugo dlugo dlugo go niema i w koncu wychodzi przy cewce Pozostanie mi sprawdzenie czy przypadkiem gdzies sie niezablakal podrodze swieca.gif

Napisano

> Przewody?? To sa wiecej niz jeden Wiem ze zielono czarny i takowy

> jest Mam go w kostce pozniej wchodzi pod deske dlugo dlugo dlugo

> go niema i w koncu wychodzi przy cewce Pozostanie mi sprawdzenie

> czy przypadkiem gdzies sie niezablakal podrodze

Mi się wydaje że jak masz wersje S z 97 roku to powinny byc wszystkie kabelki. Ja tak mam wprawdzie mam 1.4 z 97 ale też "S" i wszystko jest

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.