Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seat Ibiza i Arona przywołane do serwisu - pasy.

Featured Replies

Napisano

Wstrzymali produkcje i ludzie beda jeszcze dluzej czekac :hehe: Kolega wlasnie polo zamawial do produkcji i mu powiedzieli, ze wstrzymane. Ibiza pewnie to samo.

Napisano
  • Autor

U mnie zmienili uchwyty i ponoć jest ok.

• 3 miesiące później...
Napisano

Czy ktoś dostał ostatnio pismo o tym żeby nie korzystać ze wszystkich pasów i naklejkę na kokpit gratis

Napisano
  • Autor

Ja dostałem.
Co ciekawe byłem jakiś czas temu i naprawili to a przynajmniej tak mi się wydawało.

Napisano

Ja też byłem . Ale w tym pisemku jest , że to był etap I który nie pomógł. Pracują nad etapem II który ma to rozwiązać. Kupiłem auto 5 osobowe a zrobili mi z niego 4 osobowe

Napisano
  • Autor

Zgadzam się, dodatkowo podczas wizyty nie powiedzieli nic o tym, że to rozwiązanie nie jest końcowe i nie wolno wozić 5 osób w aucie.
UOKiK??

Napisano
Dnia 23.09.2018 o 22:52, jahooo napisał:

Ja też byłem . Ale w tym pisemku jest , że to był etap I który nie pomógł. Pracują nad etapem II który ma to rozwiązać. Kupiłem auto 5 osobowe a zrobili mi z niego 4 osobowe

Poważnie 8] Ale porażka ze strony firmy :facepalm: 

To  jest istotna niezgodność towaru (samochodu) z umową. Taka zmiana to moim zdaniem podstawa od odstąpienia od umowy zakupu samochodu. Kupiłeś samochód który posiadał określone cechy - m.in to że był 5 osobowy. Gdyby tej cechy nie miał to pewno byś go nie kupił, a teraz robią Ci tak drastyczną zmianę, która ogranicza funkcjonalność.  Sprawa dla UOKiKu.

Jak nawet jesteś nadal zadowolony z samochodu to bym im nad uchem pomarudził jak to dla Ciebie uciążliwe i może by Ci się udało od nich wyrwać w ramach rekompensaty za niedogodności np. zimówki, przeglądy itp. 

O takich jajach to ja jeszcze w żadnej marce nie słyszałem.  Ciekawe czy w T-Roc VW też tak zrobił.

Napisano
6 godzin temu, Manx napisał:

Poważnie 8] Ale porażka ze strony firmy :facepalm: 

To  jest istotna niezgodność towaru (samochodu) z umową. Taka zmiana to moim zdaniem podstawa od odstąpienia od umowy zakupu samochodu. Kupiłeś samochód który posiadał określone cechy - m.in to że był 5 osobowy. Gdyby tej cechy nie miał to pewno byś go nie kupił, a teraz robią Ci tak drastyczną zmianę, która ogranicza funkcjonalność.  Sprawa dla UOKiKu.

Jak nawet jesteś nadal zadowolony z samochodu to bym im nad uchem pomarudził jak to dla Ciebie uciążliwe i może by Ci się udało od nich wyrwać w ramach rekompensaty za niedogodności np. zimówki, przeglądy itp. 

O takich jajach to ja jeszcze w żadnej marce nie słyszałem.  Ciekawe czy w T-Roc VW też tak zrobił.

Polo to samo Troc nie wiem. 

• 4 miesiące później...
Napisano

Poprawione. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.