Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Osiągi - opony letnie vs zimowe - pogorszenie

Featured Replies

Napisano
  • Autor
2 godziny temu, Spajdi napisał:

Oczywiście, że nic się nie powinno wydarzyć gdyby był zachowany savoir vivre wymiany. Ewentualnie jedno koło mogłoby się lekko grzać, ale wszystkie - bez żartów... Zrewiduj gdzie serwisujesz auto i to dobra rada, a nie złośliwość.

Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka

To muszę sobie karę wymierzyć😁 od momemtu gdy wymieniłem klocki obiecałem sobie, że po zimie przejrzę dokładnie auto u mechaniora no i niedawno przejrzałem. Raczej zacisk pracował poprawnie i klocki się normalnie cofaly. Pewnie gdybym wtedy już zregenerowal je nie byłoby tego. Ad.mechanika to robiłem wcześniej u niego parę dupereli w zawieszeniu ale jak mu nie powiedziałem o hamulcach to i nie sprawdził. Już mniejsza o to. Ważne żeby nawet przy takiej posprawdzac resztę elementów i jeżeli coś już przykładowo zastanawia to robić od razu. Tym niemniej dzięki za ew.rady. Pozdr 

Napisano
  • Autor
56 minut temu, wujekcybul napisał:

U mnie jest napisane w instrukcji, ze jak sie lata powyzej 160km/h to musi byc wiecej napompowane. Daje 2,8 z przodu 1,9 z tylu.

spora różnica między przednią a tylną osią. U mnie jest napisane, że przy 5 osobach i / lub na autostradzie o 0.3 bar więcej. Nie spotkałem się jeszcze z tak dużą rozbieżnością:hmm:

Napisano
11 godzin temu, wujekcybul napisał:

U mnie jest napisane w instrukcji, ze jak sie lata powyzej 160km/h to musi byc wiecej napompowane. Daje 2,8 z przodu 1,9 z tylu.

A jest napisane o ile więcej? Bo IMO tak duża różnica ciśnienia powoduje sporą różnicę w charakterystyce pracy przedniej i tylnej osi...

Napisano
Godzinę temu, Jaruga napisał:

A jest napisane o ile więcej? Bo IMO tak duża różnica ciśnienia powoduje sporą różnicę w charakterystyce pracy przedniej i tylnej osi...

image.png.583c4b0a516045ad117f49fb24c7a168.png

image.png.f71c9fa29f57387a9e87d6dadee01dca.png

Wkradl sie maly blad no ale pompuje 2,5 i 1,9 to wtedy mi czujniki co chwila sie nie wlaczaja bo z tylu sa jakies wrazliwe :phi: Rzadko jezdze szybciej niz 160 ale IMO lepiej sie prowadzi jak jest lepiej napompowane.

Edytowane przez wujekcybul

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.