Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prosba o sprawdzenie czegos

Featured Replies

Napisano

Mam malutka prosbe do was.

Czy ktos moglby sprawdzic jak to wyglada u was. Chodzi konkretnie o wajche od migaczy i swiatel.

Przy wlaczonych swiatlach mijania i probie mrugniecia dlugimi (pociagniecie wajchy do siebie), czy wystepuje u was efekt polegajacy na tym ze swiatla mijania gasna jeszcze zanim zapala sie dlugie? Czy moze swieca sie calyczas takze razem i z dlugimi?

Wsumie test mozliwy jednynie w nocy lub ewentualnie gdzies w garazu.

Bylbym bardzo wdzieczny bo mam maly problem z ta wajcha.

Napisano

u mnie mijania caly czas świecą i podczas migniecia i tak samo jak normalnie długie uruchomię

Napisano

Światła święca cały czas nie gasną, odpowiada za to kostka przy bezpiecznikach u góry po prawej stronie smile.gif

Napisano
  • Autor

No wlasnie u mnie pojawil sie problem tego typu, ze mijania cos niechca zawsze swiecic. Poprostu cos niekontaktuje. Jak poruszam troche ta wajcha od migaczy i dlugich to raz swieca raz nie.

Co moze byc przyczyna?

Napisano

sprawdz przekaznik kolo bezpiecznikow dodatkowych pod zestawem wskaznikow

Napisano

> sprawdz przekaznik kolo bezpiecznikow dodatkowych pod zestawem

> wskaznikow

na początek przeczyść styki papierem ściernym zlosnik.gif

Napisano

Jak poruszam

> troche ta wajcha od migaczy i dlugich to raz swieca raz nie.

> Co moze byc przyczyna?

ja miałem takie coś w uno, były założone jakieś żarowki xenon mega cośtam i chyba byly wiekszej mocy niż na nich pisało i wypałił się styk w przełaczniku zespolonym, tam obyło się bez wymiany, popracowałem troche lutownicą i założyłem przekaźniki i działa to tak od 1,5 roku

Napisano

Bez sprawdzania mówię że masz problem

Napisano
  • Autor

> Bez sprawdzania mówię że masz problem

Problem juz rozwiazany. Tak jak myslalem przyczyna byla ta wajcha do migaczy i swiatel. Wymontowalem cala ta czesc od migaczy i wycieraczek z tymi wajchami pod kierownica. W ASO fiata twierdza ze jest to czesc nierozbieralna i nienaprawialna a jej koszt moze niektorych zwalic z nog.

Mimo tego ja rozebralem, przy czym zreszta wmiedzyczasie ze srodka wysypalo mi sie mnustwo malutkich przelacznikow i suwaczkow. Jakims cudem udalo mi sie to nastepnie pozbierac do kupy i metoda prob i bledow doszedlem do tego ktory odpowiada za swiatla. Byla tam taka malutka blaszka osadzona na sprezynce i plasitkowej obudowie. Okazalo sie ze jakims cudem ten plastik na obudowie sie troche przetopil - jak widac od ciepla i blokowal ta blaszke przez co caly mechanizm niekontaktowal. Wkazdym razie malym pilniczkiem do paznokci rowiazalem problem, poskladalem wszytko do kupi wkrecilem spowrotem i dziala. wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.