Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

C5 2.0 HDi i wizyta u ZiBi.

Featured Replies

Napisano

Chwila wolnego i zgrany termin z Zibi dał możliwość sprawdzenia jak C5 trzyma parametry.

Widać, że Cytryna nie do końca trzymała fabryczne wartości. Chwila oczekiwania i końcowy wynik jest dla mnie więcej niż zadowalający.

38000377_10217997868165413_499670138665041920_n.jpg

Edytowane przez VipeQ

Napisano
  • Autor

@Muzyk sam mnie namawiałeś ;) Powinien wytrzymać. Nie zrobiliśmy nic co mogło by jej zaszkodzić.

Napisano
12 godzin temu, Muzyk napisał:

3mamy kciuki za Aisina ;)

daleko mu do 450Nm :P

Napisano
  • Autor
10 godzin temu, jedrocha napisał:

daleko mu do 450Nm :P

Nie chciałem się zbliżać do tej granicy. Miało być delikatne poprawienie serii i tak też ZiBi zrobił.

Dla mnie jest bardzo dobrze po kilku dniach jazdy po mieście. W czwartek jadę na mazury, więc będzie okazja sprawdzić jak się spisuje na trasie i załadowany po dach :ok:

Napisano
5 godzin temu, VipeQ napisał:

Nie chciałem się zbliżać do tej granicy. Miało być delikatne poprawienie serii i tak też ZiBi zrobił.

Dla mnie jest bardzo dobrze po kilku dniach jazdy po mieście. W czwartek jadę na mazury, więc będzie okazja sprawdzić jak się spisuje na trasie i załadowany po dach :ok:

Ale ja nie do Ciebie :) tylko do komentarza "3mamy kciuki za Aisina" :P

• 3 tygodnie później...
Napisano

@VipeQ

O, taki sam zestaw napędowy, jak u mnie. Tylko że u mnie nieco więcej kilogramów do uciągnięcia.

Czy zastanawiałeś się, z jakiego powodu miałeś 10KM mniej aniżeli deklarowane przez producenta? Czy to bezpieczne robić mapy silnika, który nie ma fabrycznych parametrów?

Ile Cię to kosztowało?

• 1 miesiąc później...
Napisano
Dnia 20.08.2018 o 11:19, Bartłomiej napisał:

@VipeQ

O, taki sam zestaw napędowy, jak u mnie. Tylko że u mnie nieco więcej kilogramów do uciągnięcia.

Czy zastanawiałeś się, z jakiego powodu miałeś 10KM mniej aniżeli deklarowane przez producenta? Czy to bezpieczne robić mapy silnika, który nie ma fabrycznych parametrów?

Ile Cię to kosztowało?

Obiło mi się o uszy, że te 163 KM w C5 generalnie nie trzymają danych podawanych przez producenta. Znajomy miał salonowe C5 163 KM z 2013 roku a teraz ma C5 150 KM z 2016 roku i ten nowszy jeździ praktycznie tak samo jak nie lepiej jak ten poprzedni.

Edytowane przez TomcatT4

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.