Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakończenie budowy - dokumenty

Featured Replies

Napisano

Pytanie do tych, którzy niedawno zakończyli budowę, a dostawcą prądu był Tauron.

Jaki dokładnie świstek z Taurona trzeba złożyć w Powiatowym Inspektoracie Budownictwa.

Chcą ode mnie czegoś takiego jak  "protokół odbioru przyłącza" (mam takie na wodę i kanalizację), ale w Tauronie zrobili duże oczy i nie za bardzo wiedzieli o co mi chodzi. 

Prąd od trzech lat podłączony, umowa G11.

Napisano
Pytanie do tych, którzy niedawno zakończyli budowę, a dostawcą prądu był Tauron.
Jaki dokładnie świstek z Taurona trzeba złożyć w Powiatowym Inspektoracie Budownictwa.
Chcą ode mnie czegoś takiego jak  "protokół odbioru przyłącza" (mam takie na wodę i kanalizację), ale w Tauronie zrobili duże oczy i nie za bardzo wiedzieli o co mi chodzi. 
W momencie jak ci montowali skrzynkę przyłączeniowa do licznika dostałeś protokół
I to o ten protokół chodzi

Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka

Napisano
16 godzin temu, Majkiel napisał:

Zagadaj do kogoś z "działu przyłączeń". mi tak dostali mailem (z Energa)

Napisano

U mnie w Tauronie dostałem taki protokół bez żadnego problemu. Czekalem tydzień czasu.

Napisano

zazwyczaj dostajesz ten dokument, z warunkami przyłącza jakie daje Tauron. Zajrzyj do pierwszego listu który odebrałeś od Taurona.

Napisano
  • Autor
3 godziny temu, kadaf napisał:

zazwyczaj dostajesz ten dokument, z warunkami przyłącza jakie daje Tauron. Zajrzyj do pierwszego listu który odebrałeś od Taurona.

Muszę jeszcze raz przejrzeć te papiery, choć niewykluczone, że zaginął gdzieś w akcji ;)

6 godzin temu, snoopi_lubin napisał:

U mnie w Tauronie dostałem taki protokół bez żadnego problemu. Czekalem tydzień czasu.

Załatwiałeś to w BOK czy jakoś przez inernet ?

Napisano

zadzwon na infolinie i Ci to mailem dadzą.

Napisano
6 godzin temu, Majkiel napisał:

Muszę jeszcze raz przejrzeć te papiery, choć niewykluczone, że zaginął gdzieś w akcji ;)

Załatwiałeś to w BOK czy jakoś przez inernet ?

Byłem osobiście 

Napisano
22 godziny temu, Majkiel napisał:

Muszę jeszcze raz przejrzeć te papiery, choć niewykluczone, że zaginął gdzieś w akcji

A sąsiad nie ma ? , pewnie zrobili protokół jednej Lini z kilkoma przyłączeniami.

Napisano
  • Autor
10 godzin temu, kadaf napisał:

A sąsiad nie ma ? , pewnie zrobili protokół jednej Lini z kilkoma przyłączeniami.

Hmm, może być. Mamy wspólną skrzynkę. Zapytam jutro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.