Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tarcze hamulcowe Delphi

Featured Replies

Napisano

witam,

mam zamiar wymienić tarcze hamulcowe w astrze i mam problem całą niedziele przeglądałem neta szkając jakiegoś kompromisu pomiędzy ceną a jakością, znalazłem opnie na temat brembo, ate, polskie hard, i inne. I mam kłopot ate i brembo są świetne o ile nie są to podróby, polskie i " inne " diabli wiedzą. Ostatnio na alegro królują tarcze Delphii i tu moje pytanie: czy ktoś jeździ na tym sprzęcie i czy oczywiście jest zadowolony.

pozdrawiam

Napisano

Miałem takie w Lanosie , wentylowane ,ten sam rozmiar jak w oplach.Po 70 kkm były jeszcze OK i nawet się nie pokrzywiły.

Napisano

>czesc jezeli szukasz kompromisu to to podobnie jak tylko ze ja musialem wybrac w ubieglym roku. Wubor padl niemieckie firmy NK mam juz amorki ( 4 szt gzaowo olejowe) , sprezyny tylne i hamulce. narazie wszystko ok a cena przystepna

Napisano

Ja tylko napisze ze osobiscie nigdy nie kupie zadnego produktu tej marki. Tak jak napisal marcin30 poszukaj tarcz NK bo wiele dobrych opinii slyszalem o tej firmie

Napisano

To jest to samo co Delphi produkujące akumulatory? Kiedyś mi się takie coś w oczy rzuciło i kojarzy z marketowym asortymentem hehe.gifcrazy.gif

Napisano

Ja miałęm amortyzatory delphi i już nigdy nie kupie nic tej firmy mad.gif

Napisano

popieram kolege mialem amorki delphi dwa komplety. jeden od poczatku (przod) halasowal tzn tlukl sie . po wymianie na nowy wytrzymaly tylko 30 tys około 1.5 roku i poszly do wymiany. z tego co pamietam to bylem z nich nie zadowolony. Delphi produkuje swoje amorki w Polsce. nie kupuj tez cofap-ów kup cos markowego zaplac troszke wiecej a przynajmniej bedziesz mial pewnosc ze jest to dobre i troche pojezdzisz.

Napisano

Akurat akumulatory to jest coś co im nieźle wychodzi. No ale niewiele poza tym.

Napisano

> witam,

> mam zamiar wymienić tarcze hamulcowe w astrze i mam problem całą

> niedziele przeglądałem neta szkając jakiegoś kompromisu pomiędzy

> ceną a jakością, znalazłem opnie na temat brembo, ate,

Mam Brembo w Audi. Po 10 kkm prawa tarcza jest lekko krzywa. Czasami tak się dzieje jak zagrzejesz tarcze po ostrym hamowaniu a potem wjedziesz w kałużę. W Astrze mam z kolei tarcze Zimmermann i są jak narazie OK. ZTCP dałem we wrześniu za komplet coś koło 240 zł.

Napisano
  • Autor

Wielkie dzięki za zainteresowanie się tym tematem.

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.