Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomiar Map sensora

Featured Replies

Napisano

Czy mierzył ktoś z Was na pracującym silniku napięcia pomiędzy stykami środkowym i prawym. W zależności od wartości podciśnienia napięcie powinno się zmieniać.U mnie po zapaleniu silnika spada poniżej 1V i dodawanie gazu nie zmienia odczytów. Wychodzi na to że albo mam zwalony map sensor albo silnik zasysa cały czas tak samo niezależnie od obrotów. Prosiłbym o jakieś porady (nie mam pompki podciśnieniowej) bo nowy trochę dużo kosztuje a chcę mieć całkowitą pewność czy musze go kupić

Napisano

MAP masz sprawny.

Jak wolno dodajesz gazu to silnik zdąży łyknąć dodatkowe powietrze i ciśnienie się nie zmienia, a jak depniesz na chwilę to napięcie powinno wzrosnąć (podciśnienie w dolocie maleje).

U mnie jest 0,9V.

Napisano

ja robiłem mały hard-core: podłączałem woltomierz do styków, wężyk z kolektora w japę i zasysałem smile.gif bardzo ładnie było widać zmiany wskazania na woltomierzu...

Napisano
  • Autor

> ja robiłem mały hard-core: podłączałem woltomierz do styków, wężyk z

> kolektora w japę i zasysałem bardzo ładnie było widać zmiany

> wskazania na woltomierzu...

No właśnie chciałem też zrobić test "gębowy" ale nie dałem rady ściągnąć wężyka. Za słabo się zasadziłem na niego, a i deszcz zrobił swoje-nie chciało mi się dłużej z tym walczyć.Dzisiaj będzie ciąg dalszy testów. Dzięki za info i pocieszenie że powinno być OK. Już miałem wizję na pozbycie się conajmniej 120zł. zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.