Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kłopoty z "moim pudełkiem czekoladek"

Featured Replies

Napisano

Ktoś napisł, że BBM są jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz co Ci sie trafi. Chciałbym podzielić się swoją :czekoladką" i prosić o Wasze opinię lub pomoc. Być może ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem.

Mój Fiat Brava 1,9JTD nie odpala po krótkim postoju (5-20 minut). Rozrusznik "kręci" a silnik nie odpala. Problem ten nie występuje po dłuższym postoju samochodu (ponad 1 godz.). Podczas problemu na tablicy rozdzielczej nie pali się żadna kontrolka. Od dwóch dni nie ładuje mi także alternator. Być może jedno z drugim ma coś wspólnego, jednak usterki te "rozpoczęły się" w różnym czasie. Bardzo proszę o wszelkie uwagi. Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Nie dostanę za to więcej niż pudełko czekoladek. Po zatankowaniu wartość samochodu rośnie dwukrotnie. Cały czas proszę o fachowe porady. Pozdrawiam.

Napisano

> Nie dostanę za to więcej niż pudełko czekoladek. Po zatankowaniu

> wartość samochodu rośnie dwukrotnie. Cały czas proszę o fachowe

> porady. Pozdrawiam.

pojechabymna diagnostyke silnika do zakładu co zajmuje się tylko dizlami... są takie w kraju i tegich głów tam nie brakuje...

Napisano

A może czujnik położenia wału? tylko niebardzo pasuje mi to że dacha sie nie świeci :/ No i to ładowanie; może wina leży tylko w elektryce?

Napisano
  • Autor

Myślę, że to nie czujnik, bo po 1 godzinie samochód odpali. Zacznę od usunięcia usterki ładowania alternatora i kontrolki ładowania (nie dziala ju od 3 lat, ale nie bylo y tym problemu). W najblizszym czasie bede wzjmowal alternator. Podobno to Wielka Przygoda. Sprobuje opuscic zawieszenie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.